Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa pingom u lol-u

109 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.03.2013. u 21:23

E ovako pozdrav svim summonerima sa igre :)
Kao sto u naslovu pise imam velikih problema sa pingom u igri..Ping bude 50 pa odjednom naraste na 1000,1200,2000 itd..uglavnom ogromne cifre,ne mogu da se krecem.Ne znam do cega je koristim lan kablo i kada skidam nesto i ovako na netu sve je normalno samo lol koci..Imam problem i sa cod2 pingom ali za sada ako neko moze da mi pomogne za ping u lolu..
Hvala  ;)
pa kralju normala da ce se ping dici kad skidas nesto to se ne osjeti na netu al na igrama se osjeti

iskljuci sve programe i slainaj
poz
Sve si sam rekao:

"kada nesto skidam". To ti je razlog, kada slusas pjesmu na youtubeu ili ti je upaljena jos neka igrica na FB il' tako nesto stvaraju te ogromne pingove koji narastu na 10-20 sekundi na 3000 pa se spusti. A kada nesto skidas da ne pricamo.

Kad igras ne radi nista. Sve pogasi.
icco22 je napisao/la:
Sve si sam rekao:

"kada nesto skidam". To ti je razlog, kada slusas pjesmu na youtubeu ili ti je upaljena jos neka igrica na FB il' tako nesto stvaraju te ogromne pingove koji narastu na 10-20 sekundi na 3000 pa se spusti. A kada nesto skidas da ne pricamo.

Da preformulišem to što je on rek'o. On je mislio kada nešto skida i kada "šalta" po netu sve je okej. Ali samo kada igra igrice onda mu ping skače.

Topic: ne razumijem se u lol ... 
icco22 je napisao/la:
Sve si sam rekao:

Ja sam jučer bez ikakvih problema skidao 2 torrenta svaki po 1 MB/s te igrao lola sa 60 ms pingom.
BannedOTF je napisao/la:
Ja sam jučer bez ikakvih problema skidao 2 torrenta svaki po 1 MB/s te igrao lola sa 60 ms pingom.
jak ti net kralju 
kao sto je rekao ovaj ja koristim net normalno znaci ne skidam nista kad je lol upaljen..
Je li problem sa windows firewallom ??
nekim portovima?? Sta da radim
BannedOTF je napisao/la:
Banned - Da je meni takav net

Fogy - To ti nebi znao rec, i meni nekad zna iz nicega narast ping ali na 2 sec pogotovo u TeamFightu 
Donekle sam rijesio problem  :D
Moja sestra je nesto skidala sa neta i to je otislo u procese i kad se upali komp ti procesi rade nesto mp3 download itd...to je bio problem sad je malo bolji ping :)
sh1neeeee je napisao/la:
Da preformulišem to što je on rek'o. On je mislio kada nešto skida i kada "šalta" po netu sve je okej. Ali samo kada igra igrice onda mu ping skače.

Topic: ne razumijem se u lol ... 
Ni Riot se izgleda ne razumije u LoL 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.