Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kRoA.

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 15.04.2007. u 23:02

Nesto reklamira onu stranicu a bannovan na njoj . =)

Koju god je temu otvorio , zakljucao je nakon 5-10 minuta . xD

Sto otvaras bolan diskusiju kad ces je zakljucati nakon 5-6 odgovora na nju i to vecinom tvojih .. Pa ko njemu dade moderatora .. ccc (bez uvrede bU , jer mislim da si mu ti dao mod.a , koliko sam upucen ti to radis )

nisam nista mislio lose , ali ne mogu da odgovorim na onu temu jer ju je zakljucao , pa sam novu temu napravio .. =)

i da stavio sam je u coffe shop zbog toga da mi je ne bi zakljucao , osamario , izbriao i slicne stvari .. =)

pozdrav ,
skaLaa
zašto ja mrzim dernek?
zašto ja mrzim bUa?
Daesthanas je napisao/la:
zašto ja mrzim dernek?

Hehe

Dernek ima VIP posjetitelje a to se placa ovjde je sve djaba

skala, otvorio si temu samo da kazes "ko njemu dade admina?" ili.. ? ako se zalis bar se zali ko covjek..
zivio je napisao/la:
skala, otvorio si temu samo da kazes "ko njemu dade admina?" ili.. ? ako se zalis bar se zali ko covjek..

ne nego samo da kazem i da dokazem koliki je to debil.
skalz0r je Jedan obicni debil , koji nema 2 ciste u paci ( za njega je paca ,ne glava ) ...

Ocigledno mu je kriwo sto je momak dobio moderatora !
SkaLa napina ,majmun etc ...

Nesto DAES mi je idol , uvlacenje u shupak !

STA JE TU JE !
$kiLL je napisao/la:
skalz0r je Jedan obicni debil , koji nema 2 ciste u paci ( za njega je paca ,ne glava ) ...

STA JE TU JE !

Hajd suti kroa fan!

Upravu je covjek. Gdje god je za njega, aplauz, gdje god je protiv njega, shamar.

Mozete se sami uvjeriti. I skala se ne uvlachi u shupak, jos kad Daes nije bio admin, to mu je stojalo u infu. I nevjerujem da mu je krivo.

Delete Fan Art, imamo Development i Web design i caffe shop, pa sta ce nam djabe fan art, da postavljamo sto vise tema wallpapers itd..

Los potez sto admin napravi podforum

Joj sto se svi furate na Krou, samo da bi dobili aplauz.

Ja bi reko prije da se ti uvlacis u supak Kroi, neg skala daesu

Zadnji edit: 15.04.07 u 23:25:17

Daesthanas je napisao/la:
zašto ja mrzim dernek?
zašto ja mrzim bUa?

zato !! smrdis ..

Pa kad do sad nisu uzeli status moderatora ne vjerujem da ce ni sad !!

Eto ne znam necu da navijam ni za koga.

Neutralan Kroa vidi se da se trudi i to al jednostavno status moderatora preozbiljno je shvatio.. malo da se spusti na zemlju neko vrijeme...

EDIT : :$

skalaaa. za admina !!

Zadnji edit: 15.04.07 u 23:35:35

$kiLL je napisao/la:

STA JE TU JE !

b0n3z udari se necim tvrdim u glavu pls!
je napisao/la:

cist primjer kad administrator pocne da spama

Mislim da je svima jasno da je on debil al sataces pustite ga ja sam ga presto zajebavat mada smo se prije znali pluvat porukama po nekoliko sati
otvaranje fan arta je fin podez medjutim .... ne izvlacimo maximum i njega ....

pogledajte mene nap u ps

ps koristim samo da sliku smanjim nista vise

samo treba takmicenja otvarat od strane administracije a ne od strane usera ....
skala....
sljedeci put postavi temu na wc3 dio, ovo je fakat bolno gledati =)
won.anDRey je napisao/la:
skala....
sljedeci put postavi temu na wc3 dio, ovo je fakat bolno gledati =)

neka malo daes samara =)

btw. svim dusmanima neka je na znanju da je zajkin supak vrlo lijep i ukusan , sta cu moram svaki dan vise puta da mu ga lizem ..
a hebo te ljeb ocetel prestati jednom...
skala banovan sam iz tog razloga zato sto sam vlasniku tog sajta rekao da je site sranje zato sto je on mene uvredio na slichan nachin...necu da zalazim u detalje...ali vlasnik tog sajta ima 15 godina i nisam to znao do nekih sat vremena...na ovom sajtu ima 80% debila a mozda i vise...necu da uvredim neke ali evo na primer celeron...lik je pametan otisho ko kralj z*** debilnosti a izgleda da cu i ja...em vidim ovde koliko je krivo pojedincima sto sam mod na fan artu...ne mogu da se organizujem sam od sebe jer bU-a ne mogu nikako uhvatiti da poprichamo da nekako stawimo neka pravila pod topice za odredeno...FanArt bi ovde mogao procvjetati kao ruza da bi me neko od admina poslushao...daes mi je rekao da je vama to tesko utuwiti u glavu da se FanArt ne vodi kao Counter Strike pod forum da prichate ofo ono...ali ovde vidim da je tesko to odraditi...na sve nachine cu pokushati organizovati fan art da bude globalan...ajd poz...

skala smiri se malo...i prihvati to sto sam moderator...
pa nema veze...postavio je temu da oni koji zele postici nesto odu tamo i dozive nova iskustva, prijateljstva i ostalo..nije tolko los kroa...jedino sto samara ako ste protiv njega, a ako ste za njega onda aplauz...ja sam neutralan...samo sto me zivcira sto se pol g.ba okomilo na njega, neki s razlogom, a neki bez..a ipak nekim dijelom je i sam kriv..z*** onog s TRL-om..
SySteM.eRrOr je napisao/la:
pa nema veze...postavio je temu da oni koji zele postici nesto odu tamo i dozive nova iskustva, prijateljstva i ostalo..nije tolko los kroa...jedino sto samara ako ste protiv njega, a ako ste za njega onda aplauz...ja sam neutralan...samo sto me zivcira sto se pol g.ba okomilo na njega, neki s razlogom, a neki bez..a ipak nekim dijelom je i sam kriv..z*** onog s TRL-om..

idi pogledaj sad svaki post koji sam oshamario i aplaydirao i prochitaj ih dobro...
kRöA je napisao/la:
a hebo te ljeb ocetel prestati jednom...
skala banovan sam iz tog razloga zato sto sam vlasniku tog sajta rekao da je site sranje zato sto je on mene uvredio na slichan nachin...necu da zalazim u detalje...ali vlasnik tog sajta ima 15 godina i nisam to znao do nekih sat vremena...na ovom sajtu ima 80% debila a mozda i vise...necu da uvredim neke ali evo na primer celeron...lik je pametan otisho ko kralj z*** debilnosti a izgleda da cu i ja...em vidim ovde koliko je krivo pojedincima sto sam mod na fan artu...ne mogu da se organizujem sam od sebe jer bU-a ne mogu nikako uhvatiti da poprichamo da nekako stawimo neka pravila pod topice za odredeno...FanArt bi ovde mogao procvjetati kao ruza da bi me neko od admina poslushao...daes mi je rekao da je vama to tesko utuwiti u glavu da se FanArt ne vodi kao Counter Strike pod forum da prichate ofo ono...ali ovde vidim da je tesko to odraditi...na sve nachine cu pokushati organizovati fan art da bude globalan...ajd poz...

skala smiri se malo...i prihvati to sto sam moderator...

1. nije ljeb , nego HLJEB
2. nemoj psovati njimet (hranu)
3. pa zasto reklamiras taj site ako je toliko sranje kako ti kazes ..
4. tebe su banovali jer si debil =)
5. ti sad kofa uvrijedio admina , pa ti glavni ,, jooooj .. xD
.
.
.

grow up.

EDIT: boli mene nesto medju nogama sto si ti moderator , samo si glup u pi**u mat3rinu !

EDIT2: sad cemo se prepirati ko je debil , ko djeca ,, ja ti josh jednom fino kazem grow up.

Zadnji edit: 16.04.07 u 00:08:14

.
.
.

grow up.

EDIT: boli mene nesto medju nogama sto si ti moderator , samo si glup u pi**u mat3rinu !
skalz0r je napisao/la:
.
.
.

grow up.

debil mi kaze...
hm... neznam vidio sam dosta nekih samara njegovih nisam nesh sad aktivan ko prije na forumu kroa mi nesmeta nimali ima 15 god nisam mu vidio nijedan glup post kao kod vecine, hoce da se potrudi da nesto bude od foruma kao i daes , otkad gc.-a bUa , pileta nisam vidio na forumu da su usli dok daes i kroa su tu haman citav dan i nema bas tolko spamanja ko prije.Dok eno vidim neki nick zabac nesh haman na svaki post dobije aplauz od bok1a , vjerujte mi da je i bU digo ruke od ovog sajta i bok1 i pile i.gc , sada su na derneku i dobar je sajt popularan a ovdje imate sad krou i daesa koje se trude da bude nesh od ovog sajta i sa srecom im jer trebace im.
get a life
daes zakljucaj ovo i ostavi morone u cyber svijetu ZAUVIJEK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.