Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kRoA.

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 15.04.2007. u 23:02

Nesto reklamira onu stranicu a bannovan na njoj . =)

Koju god je temu otvorio , zakljucao je nakon 5-10 minuta . xD

Sto otvaras bolan diskusiju kad ces je zakljucati nakon 5-6 odgovora na nju i to vecinom tvojih .. Pa ko njemu dade moderatora .. ccc (bez uvrede bU , jer mislim da si mu ti dao mod.a , koliko sam upucen ti to radis )

nisam nista mislio lose , ali ne mogu da odgovorim na onu temu jer ju je zakljucao , pa sam novu temu napravio .. =)

i da stavio sam je u coffe shop zbog toga da mi je ne bi zakljucao , osamario , izbriao i slicne stvari .. =)

pozdrav ,
skaLaa
+AS+ je napisao/la:
hm... neznam vidio sam dosta nekih samara njegovih nisam nesh sad aktivan ko prije na forumu kroa mi nesmeta nimali ima 15 god nisam mu vidio nijedan glup post kao kod vecine, hoce da se potrudi da nesto bude od foruma kao i daes , otkad gc.-a bUa , pileta nisam vidio na forumu da su usli dok daes i kroa su tu haman citav dan i nema bas tolko spamanja ko prije.Dok eno vidim neki nick zabac nesh haman na svaki post dobije aplauz od bok1a , vjerujte mi da je i bU digo ruke od ovog sajta i bok1 i pile i.gc , sada su na derneku i dobar je sajt popularan a ovdje imate sad krou i daesa koje se trude da bude nesh od ovog sajta i sa srecom im jer trebace im.

istina je to sto su bU i ostali otisli na dernek...ovaj site je u rukama Daes-a i abasi-a...celeron je otishao isto...bok1 je tu za sada...i ja sam na fan artu...ajde bre smislicu nesto u skorije vreme samo mi treba Daes da popricham sa njim da me razumije

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.