Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporuka za mobitel ?

338 pregleda · 30 odgovora · otvorena 06.02.2013. u 22:18

Ovako, potrebna mi je preporuka za mobitel koji ima dobru kameru, a da nije previse skup.. Ne mora da bude nesto posebno brz, samo neka ima dobru kameru, ako neko ima neki da mi preporuci :)

Hvala :)
pa koji god uzmes za 500km ima kameru 8 ili 12 mpx. koji bolid jebote 
808

Post dobio šamar od NightWalker

galaxy s2 i gotovo prica 
polovan za 450 mozes kupit u extra stanju
telefon pici ko lud ima vec jelly bean
a kamera mu je extra i photo i video
16GB memorije i ako bas snimas videe ko lud zbavis jos 16GB karticu memorijsku i et
Sve zavisi koliko imaš para,polovan s2 možeš dobar naći i biti prezadovoljan (
AhmedSa je napisao/la:
Joj djetetam ja imam Ion skup mobitel al nije za svaku fukaru 12 mpx kamera 1 GB ram 1,5 dual core grmi

Vjerovatno ti nemas para da ga priustis tako da Xperia Sola ili Xperia Miro 
Ne kontam o čemu pričaš ? Zašto ga ponižavaš time što kažeš "al nije za svaku fukaru" ? Kao da je 600 KM neka ogromna cifra  On je, već sada, mobitel srednjeg segmenta tržišta.

Ion košta ~ 600 KM, tako da ako možeš protegni se do njega ili do SGS II. Ono što ti preporučujem jeste da sačekaš maj/juni i da čekaš SGS 4 kada bi cijena SGS2 još pala(negdje na 450-500 KM sigurno) 

@Agent

SGS II već sada ima službeni update za JB 

@arman10

Za tvoju informaciju, Nokia je odavno prešla sa Symbiana, koji je definitivno "mrtav", na Windows Phone  Problem je što trenutno, po meni, imaju samo jedan dobar model, a to je Nokia Lumia 920 
amsi je napisao/la:
Ne kontam o čemu pričaš ? Zašto ga ponižavaš time što kažeš "al nije za svaku fukaru" ? Kao da je 600 KM neka ogromna cifra :) On je, već sada, mobitel srednjeg segmenta tržišta.

Ion košta ~ 600 KM, tako da ako možeš protegni se do njega ili do SGS II. Ono što ti preporučujem jeste da sačekaš maj/juni i da čekaš SGS 4 kada bi cijena SGS2 još pala(negdje na 450-500 KM sigurno) :)

@Agent

SGS II već sada ima službeni update za JB ;)

@arman10

Za tvoju informaciju, Nokia je odavno prešla sa Symbiana, koji je definitivno "mrtav", na Windows Phone :) Problem je što trenutno, po meni, imaju samo jedan dobar model, a to je Nokia Lumia 920 ;)
Ponizavanje je moje srednje ime hopalaaa e cuj srednjeg ranga nema bolje xperie i btw nadji mi ti novu za 600 da je odmah kupim da 2 imam
AhmedSa je napisao/la:
Ponizavanje je moje srednje ime hopalaaa e cuj srednjeg ranga nema bolje xperie i btw nadji mi ti novu za 600 da je odmah kupim da 2 imam
Nema bolje Xperie ?

http://univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=2065

Izvoli 

SGS III, iPhone 5, HTC One X, SGS Note II i još hrpa njih - sve je to bolje od Xperia Ion 
Hvala svima na preporukama, evo nakon nekog vremena, da javim da sam uzeo Samsung Galaxy S3, platio 850KM nov. Svidja mi se mobitel, kamera odlicna. Hvala svima :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.