Imam jedan problem sa mobitelom, upitanju je HTC Diamond touch. Kupio sam bateiju novu u sevisu i napunim je i ubacim u mobitel, baterija jedva izdrzi 3h. kupim drugu bateriju isti problem, kada se baterija isprazni mobitel se pocne restartovati (paliti i gasiti) , a ono dugme za paljenje i gasenje nekad radi nekad neradi, pa me sad zanima dali zna k'o kakav je problem, ja mislim da je problem do softwera.Hvala unaprijed
Diskusija
Problem sa mobitelom
84 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.02.2013. u 22:53
Ja jedino znam to kad kupis novu bateriju da je stavis i koristis dok se ne isprazni totalno, znaci da se ugasi. E onda se puni 12 sati i ponovo je praznis do kraja, pa opet punis 12 sati. I nakon toga ides u normalno koristenje, znaci punis je sat - dva koliko joj treba da se napuni!
WolfAndSnake je napisao/la:
Ja jedino znam to kad kupis novu bateriju da je stavis i koristis dok se ne isprazni totalno, znaci da se ugasi. E onda se puni 12 sati i ponovo je praznis do kraja, pa opet punis 12 sati. I nakon toga ides u normalno koristenje, znaci punis je sat - dva koliko joj treba da se napuni!
Predpostavljam da nije orginal baterije nego neka sto se kod nas prodaje. Bezveze kupujes,ako imas neko vani nek ti kupi i posalje. Ove nase sto se prodaju je hamelj obicni. Nemoj bezze pare vise da bacas na te dijelove sitne.
Eh to je onda drugo. Stvarano ne znam!
jednostavno pogledaj na gsmarena koliko pise da je mAh baterija originalna za tvoj mobitel, uporedi s tom koju si kupio i ako je na toj tvojoj manje, to je razlog. Ako igdje nadjes jacu bateriju, slobodno ubaci.
gl
gl
WolfAndSnake je napisao/la:
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.