Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 40 bodova

htc hd2

135 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.03.2013. u 23:47

Pozdrav.
Temu pišem za prijatelja kojeg zanima htc hd2 kakav je i kako da instalira android na njega?
Znaći kakav je telefon kao telefon i kako se instalira android na njega?

lp
Drug mi iz razreda ima taj mob, znaci mob nije los 5MP kamera ima on dosta nekih aplikacija, onako meni se svidja mob i po izgledu.

A evo ti pp za android.
Njega zanima koji je najbolji android da stavi jel to 2.3.7 il 4.0 ili 4.1.2 ili koji vec ima ?

Ja se ne razumijem u to, necu da citam 3 dana temu, citajte vi pa mi recite zato vam i dajem bodove xd.
Headmyster je napisao/la:
Njega zanima koji je najbolji android da stavi jel to 2.3.7 il 4.0 ili 4.1.2 ili koji vec ima ?

Ja se ne razumijem u to, necu da citam 3 dana temu, citajte vi pa mi recite zato vam i dajem bodove xd.
http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_4.2_Jelly_Bean_.28API_level_17.29

Logicnije sto je veci Android verzija to je bilji.
Najjači je trenutno Jelly Bean 4.2.2 koji je izasao u februaru.
Ja koristim 2.3.7 Gingerbread (svi veći od 2.2 su dobri)

Zavisi sta tražiš od moba, za šta ti treba, mada sa Gingerbreadom možeš raditi svašta, evo sada ću frendu na Samsung Ace instalirat Jelly Bean da vidimo ima li kakvih VELIKIH razlika između GIngerbreada i JellyBeana što se tiče funkcija koje mi koristimo
Headmyster je napisao/la:

Sto je veca verzija to je bolja popravili su sve sto je bilo problem u predhodnim verzijama i dodali nesto novo najbolje mu je da pogleda Sta mu ubacivanje te verzije dopusta a sta ne naprimjer za moj galaxy ace dopusta sve osim mic/a i radi

4.1.2 za HTC HD2 radi ovo
Radi: Sve
Cijeli Hwa (hardversko ubrzanje)
telefon
zvučni
SMS
Podaci: 3G/HSDPA
Wi-Fi (IEEE Podrška 802.1x/EAP autentičnosti i Ad-Hoc Wi-Fi.)
Bluetooth
GPS / AGPS
USB Mass Storage
720p video reprodukcija (MPEG4 i H.264 do 720p sa hardverskom video dekodiranje) (Molimo pogledajte Android podržanih formata medija za više informacija.)
Kamere za snimanje (640x480, MPEG4 s hardverskom video kodiranje)
kamera
panorama
VPN
WiFi Dijeljenje (Indijanci "Prijenosni Wi-Fi Hotspot" značajka radi dobro. Možete također instalirati WiFi tether za root korisnika 3.x za više mogućnosti.)

Dok ne radi

Zavičajni USB Tethering
Niska obavijest zvuk bug za nekoga samo

I neka prati neke sigurni tutorial sa http://www.xda-developers.com/

sa pozitivnim komentarima da slucajno ne sprzi rom memoriju kao ja ..

Pozdrav
nije los, malo tezak onako za ruku, al dobar fontelac, kvalitet 
Drug ima pa pricam ono sto sam primjetio:
Prebacio ga je na Android 2.3, dosta soro radi, steka ..
Mozda na nekom drugo nece ili ga nije doradio kako treba ..
Na igleda nije los, velik je pa mocije izgleda za svoje godine xD tezak mob ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.