Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem vga to scart

52 pregleda · 4 odgovora · otvorena 05.02.2013. u 20:35

Pozdrav. Ovako imam problem naveden u naslovu. Znači kupio sam taj VGA to SCART kabal, i kad spojim laptop ili PC sa televizorom, jednostavno ne dobijem sliku. Kontam da nije do televizora, međutim spojio sam i sa novom plazmom ali isti problem čak na plazmi nemam ništa dok na ovom starom TVU kad spojim dobijem sliku koja "leti":
6

Šta mislite do čega je? Pokušao sam znači i sa starim PCom koji ima neku staru agp hd3450 grafiku, i sa ovim novim laptopom koji ima HD7670M grafiku.

Ako neko pomogne kupim mu kredita ili tako nešto ako hoće =]
Pogledaj pinove od skarta, meni se desilo da je jedan malo propao u nazad, te nije pravio kontakt kada se ukljuci u tv.
Moze biti da je do kabla, posodu od nekoga taj kabal pa probaj ili je do tv-a ..
arminguber je napisao/la:
Pogledaj pinove od skarta, meni se desilo da je jedan malo propao u nazad, te nije pravio kontakt kada se ukljuci u tv.
Pošto mi ide ono VGA muški u Scart ženski, znači u taj scart uključim obični scart kabal znači oba muška, jedan tu drugi u televizor, međutim isto. Provjerio sam pinove uglavnom su uredu, jer kad spojim npr sa dvd playerom ili resiverom radi..

@ Asmoday

Od koga ću posudit brate danas mi stigao kabal ovaj..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.