Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zračenje prijemnika

129 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.02.2013. u 16:36

Ne znam mogu li bandere spadati u hardver al' ajd 

Vako ti neki dan ovi iz Zavdovća kaže oće postavljat banderu na mojoj njivi, ono za vajrles i za kejbl tivi i kare da će men dat internet Đaba

Pa mene sad hinteresuje oćel to mene zračit, ono 'na, pošto držim i pčele pa oćel njima smetat to, a imam djeda 90 mu godina voli med više neg svoj život, ono 'na dok je djeda živog ( a med ga održava na životu ) biće i njegove peMzije i tako to et

Dosta seljakluka, da skratimo priču. Znači ovdje poviš moje kuće hoće jedna firma iz Zavidovića da stavi prijemnik koji će pokriva jedno veće područje za Wireless ADSL i za wireless kablovsku, ja ću to oboje imati 4 free, ali me interesuje da li to stvarno zrači toliko, ili nimalo, nemam pojma jer nisam nikad ni istraživao što se tiče ovoga.. A ovo za pčele, ni to se nisam zajebavao, jel to smeta insektima itd. 

Don't laugh, ja jesam seljak, i živim na brdu, ali mi ovo sad stvarno treba. Možda je kod nekog od vas bila slična situacija gdje se narod bunio oko toga radi djece i starijih kojima bi to predstavljalo problem.
zavisi koju antenu postave, a ako ima stambenih objekata u blizini vjerovatno nece postavljati one sto zrace ekstra nesto..
Moj razrednik ,tj. nastavnik biologije ima isto pcele drzi i to sve ,prodaje med isto i sjecam se je rekao da to mjesto gdje su te pcele daleko od "civilizacije" tj. valjda negdje na nekom placu kojeg on ima na visokom,kaze valjda ima mnogo stvari sto stete pcelama tako da je to nenaseljeno odprilike gdje on to drzi .To je sve sto znam .Ja mislim da bi to stetilo sto mozes izvuc iz predhodnog .
Da kod mene prijatelj isto ima znaci prvi smo susjedi njemu su postavili na krov kuce i dali su mu naravno internet dzaba ali je konekcija prelosa tj spora.Dosad se niko zalio nije pa ni on a u kuci ih zivi osmero isto na selu.Mislim da ti nebi trebalo predstavljat nikak problem radi toga.Toliko od mene
Sve sto prima signale i salje zraci. Nece se to osjetiti, ali sa godinama ce ostaviti trag vjeruj mi.
ma je..š zdravlje bitan je free net :D a za te pare sto ustedis mozes mjesecno da kupis meda :) salim se. znam dosta ljudi koji imaju takav ugovor i jos niko nije osjacao neke posljedice ali opet sve zavisi ako nebudes mogao imati djece znat ces do cega je :D
U svakom slučaju zraci, ali koliko i kakve ce posljedice biti u narednom periodu ne znam, saznacemo :-P
Drug kod mene isto na njegovoj njivi postavili to, al je tražio najjači paket neta sto postoji i dali su mu, tako i ti isto ..
Asmoday je napisao/la:
U svakom slučaju zraci, ali koliko i kakve ce posljedice biti u narednom periodu ne znam, saznacemo :-P
Drug kod mene isto na njegovoj njivi postavili to, al je tražio najjači paket neta sto postoji i dali su mu, tako i ti isto ..
Pa tako sam i mislio, nek stave sve ultra giga mega high ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.