Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Netgear router problem

48 pregleda · 6 odgovora · otvorena 06.03.2013. u 19:37

Kupio sam maloprije ruter Netgear i prikopcao sam sve, ukucao IP adresu (192.168.1.1) i kad mi izbaci da ukucam username i password tu dolazi do problema jer ne znam koji se podaci tu trebaju ukucati.probao sam username: admin i password: password ali ne moze. POMAGAJTE MOLIM VAS, HITNO JE ! :(
Isti moj samo malo drukciji skroz..

Ako ti ne moze taj pw onda je 1234.. :)
Ako ti ne moze taj pw onda je netgear1
Ako ti ne moze taj pw onda je infrant1
Ako ti ne moze taj pw onda samo ukucaj username: admin i stisni enter mozda nema pw..
nece druzee :s , dali postoji mogucnost da je momak prije mene promjenio username ako je to uopste moguce ?
Marlboro35 je napisao/la:
nece druzee :s , dali postoji mogucnost da je momak prije mene promjenio username ako je to uopste moguce ?
Nezz, samo znam da sam ove pw,ove nasao na officijalnoj netgear stranici, sigurno moze bit da je promjenjeno kao sto kazes ili neki problem..
User: admin
pw: admin
Imam netgear rotuer,192.168.1.2 ti je od router ili iza rotuera ima ko mala mrezica u toj mrezici ima dugme i uzmi cackalicu i resetuj modem tj vrati na fabricko podesavanje onda kucaj 192.168.1 1 pw admin admin to ti mora biti 100%
musso je napisao/la:
Imam netgear rotuer,192.168.1.2 ti je od router ili iza rotuera ima ko mala mrezica u toj mrezici ima dugme i uzmi cackalicu i resetuj modem tj vrati na fabricko podesavanje onda kucaj 192.168.1 1 pw admin admin to ti mora biti 100%
i to sam probao par put ona crna tackica ali nista opet mi neda da udem nikako :( nee znam sta mu je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.