Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Windows USB Problem

77 pregleda · 7 odgovora · otvorena 03.02.2013. u 21:49

Imam USB na koji sam stavio Windows XP skinuo sam sa interneta te zatim program za pravljenje botable ,, sve fino odradilo

restartujem lap.. pokrenem instalaciju formtira kopira datoteke i kada se restartuje da pokrene instalaciju windowsa pojavi mi se ovo

WINDOWS COULD NOT START BECAUSE THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPT:
<WINDOWS ROOT>SYSTEM32HAL.DLL
PLEASE REINSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE.

Vec 2 put stavljam razlicit win na usb ... neko imao slican problem kako rjesiti ovo hitno ?

PROBLEM REŠEN
Pa ako si stavio u biosu da ti bota sa USB i opet ne moze onda jednostavno narezi sistem na CD i dizi sa njega.
IBRAHIMOVICC je napisao/la:
Pa ako si stavio u biosu da ti bota sa USB i opet ne moze onda jednostavno narezi sistem na CD i dizi sa njega.
problem je što trenutno nemam cd-a jedino sutra mogu da nabavim a ne da mi se čekat to :S
Pa brate mili, neka i samar dobijem, ali danas niko nista nece da googla, odo ja na forum neka neko to za mene odradi. Na prvoj strani googla ima najmanje 2 ili 3 rijesenja, ali prvo poleti na gamers ili neki drugi forum da se to sredi.
arminguber je napisao/la:
Pa brate mili, neka i samar dobijem, ali danas niko nista nece da googla, odo ja na forum neka neko to za mene odradi. Na prvoj strani googla ima najmanje 2 ili 3 rijesenja, ali prvo poleti na gamers ili neki drugi forum da se to sredi.
hahha debilizima.. pokušao sam al ne radi..
SHALLY je napisao/la:
hahha debilizima.. pokušao sam al ne radi..
Bravo, uspio si napisati rijeci debilizam, poceti recenicu malim slovom, koristiti ... umjesto zareza i tacke, sigurno si se strasno potrudio, "pametnjakovicu".
Bravo, uspio si napisati rijeci debilizam, poceti recenicu malim slovom, koristiti ... umjesto zareza i tacke, sigurno si se strasno potrudio, "pametnjakovicu".
Čekaj druže, jel tebi neko nešto ružno rekao?
ej "GOOGLERU" (bez uvrede) , hajd majke ti evo kazem nek i meni samar spucaju... aj ti meni ovo rijesi kako sta sve sam probo...
http://gamers.ba/forum/6/187766/usb-mass-storage-device/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.