Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows se gasi

88 pregleda · 5 odgovora · otvorena 21.04.2013. u 11:58

Imam problem sa win xp sp2 32 bit.Nije mi se do desavalo nego od juce mi je pocelo.Kada upalim komp radi 20min ok i posle izbaci kao Utorrent i pise dole End Program i on odbrojava ja ako ne pritisnem on se ugasi komp a ako pritisnem opet se ugasi neznam sta mu je..
Uhvatio si negdje nekakav virus.
Kad ti se pojavi ta poruka, a ti fino ctrl+alt+elete.
Kliknes na taj prozorcic i tamo ima potrazi proces i samo zavrsis proces. Skini s interneta Advanced System Care 5 i Aviru za početak.
JA skinuo NOD32 eno radi samo kada uradi ondacu izbrisati nod i ins. to dvoje :D
SpamaLot je napisao/la:
JA skinuo NOD32 eno radi samo kada uradi ondacu izbrisati nod i ins. to dvoje :D
Nek NOD32 onda stoji! Samo jos instaliraj ovaj Advanced System Care 5 . I javi jel pomoglo ono sa ukidanjem procesa?
Ako se btw to stalno pojavljuje prilikom paljenja, mozes naci proces ako ides na start, portrazis onu malu aplikaciju 'run'. I na njoj ukucas msconfig i tamo na startup nadjes to sto se stalno pali i samo uncheckiras i "Apply"
SpamaLot je napisao/la:
JA skinuo NOD32 eno radi samo kada uradi ondacu izbrisati nod i ins. to dvoje 
Moja preporuka kupi AV software, jednom sam kupio (dobro, nisam kupio, mhm, znate već), licenca od 25 godina McAffee, prosto nevjerovatno. Na sigurnosti se ne štedi 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.