Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba - Prijedlozi

3.228 pregleda · 131 odgovor · otvorena 28.01.2013. u 20:44

Pozdrav svima!

Dugo vremena nije osvanula ovakva tema. Bilo je nekih pokušaja, ali pokretači su bili članovi koji nisu u administraciji, pa ništa od toga nije ozbiljno shvaćeno.

Cilj svega jeste da vidimo šta korisnici žele, jer oni čine ovaj portal (ne bogomi mi :D). Bezveze se truditi i raditi nešto ako se korisnicima to ne sviđa.

Dobrodošli su prijedlozi bilo kakvog tipa - od onih tehničke prirode do administracije.

Trenutno u planu imamo turnire u popularnim igrama (CS:GO, Dota 2, LOL), te vraćanje gathera/mixeva.

Obratite pažnju i na vijesti, IF, eZine...

Da ne dužim ja... Sada je sve na vama!
Bilo šta vezano za CS:GO! Bili to mixevi ili turniri (5v5, 2v2..) ili nešto drugo, samo dajte. Ne mogu očekivat baš nešto, jer znamo svi stanje, al daj šta daš.
scootzzZz je napisao/la:
Od CS:GO turnira nemas nista, max 2 ekipe, bolje CS 1.6 tako da 
Ne pričaj ako ne znaš, evo ti na našem gejmers timspiku sobe od 4-5 aktivnih CS:GO ekipa 

tema: Turnir CS:GO, LoL EUW ladder(može i EUNE ali više ljudi igra na EUW), također mogao bi se možda neki miniclip bilijar turnir uvesti 

I još nešto, moj prijedlog je da OVDJE piše DZAVID 
CS 1.6 I LOL Mixevi i dignete npr temu da vidite ko ima global ako ga bude imalo dosta raje dizite i global mixeve + i mozda neki gba radio skoro je digao takvu temu chokolada
Kad god udjem na gamers.ba, uvijek na pocetnoj stoje 3 artikla koja su tu 3-4 mjeseca... Imam prijedlog da se napravi neki sistem, koji bi svaki put kad ucitas gamers, da se artikli random promjene, tj. da ne stoje samo ova 3 artikla nego da se svi artikli iz kupoprodaje, random odabirom budu na pocetnoj sve dok ponovo drugi put ne udjes na gamers. Tako bi svi artikli s vremena na vrijeme bili na pocetnoj stranici..
Vratiti Gather i neki podforum ili neku temu gdje da stavljaju filmove
svaki dan nekoliko tema bude tipa prijedlog film komedije znaci podforum ili neka stiky tema malo smanjit cjene u shopu vala :r .

PS. Uklnoite vala ovu jelkicu i ovu kapu sa gamers.ba nema vala nikakvih praznika :P :D tjt ako bude sta jos edit ;)..
Hajrazrt je napisao/la:
CS Turniri bi svakako dobro doslo :D

Sto se tice tih mixeva , ja bih volio da se vrate ali da date nekom iskusnijem admina te da cesto prave te mixeve.

I daj nek se ta administracija probudi , mnogo dijele opomene medjutim vidio sam 1000 tema gdje je momak pomogao a nije dobio aplauz. :S

Al svakako ovo s turnirima bi super bilo , ozivilo bi malo igre.
ovo sa postovima si potpuno u pravu, jedina mi je zamjerka zasto se ne fura nikako COD 2 MP :o i da opomene se previse nabacivaju nastavi li se tako odosmo svi brzo :P

EDIT: i da se "cjene" u shopu malo spuste, jer je pocetnicima izrazito tesko doc do bilo kakvih bodova a kamoli preko 100, znam po sebi
Random slike ukloniti.
Organizirati malo bolje pocetnu stranicu.

Dodati opciju da se glasa za sliku dana.
Dodati video dana? on moze biti umjesto gre navedenih random slika.

Gather ili popraviti ili ukloniti.
DOwnload obnoviti :S
U poruke staviti POSLANE PORUKE.
svi isto pišete, malo obratite pažnju na prijašnje postove.

- signature
- youtube channel na kojem će par izabranih praviti tutorial's za (LoL; Dota2; Pes i ostale igrice koje se igraju logično)
- pokušati skontati neki giveaway, neke normalne nagrade 
- ubaciti Anime podforum
- sve što ste rekli za lol, pa da ubacimo i dota 2 mixeve
- malo više fanart contest-a, prije je Marko dizao skoro svake sedmice 

to je to, poz 
da istina, bilo je 1337 ovakvih tema i mozda se samo jedan prijedlog uvazio.

de mi reci dzavide zasto da ponovno pisemo iste postove kad se nista nece promjeniti ?
CS online neka mala liga, iz zajebancije, nagrade u vidu bodova, neki steam i tako to.

Dalje da se napravi preview vijesti koje pisemo ili tema, da vidimo kako ce izgledati.

Zatim jos malo administraciju pojacati sa 2-3 clana i da se ne gleda po tome jel 1904819414 godina na portalu jer onaj sa 1 godinom moze da zna 40 puta bolje od onog sto je, lupam 5 godina.

To bi bilo to zasad , bice edit za dalje 

E: Dobro rece Hall of Fame svida mi se ideja, i volio bi se okusati u podforumu Counter Strike 1.6, kao i GO kao mod.
Svi ce reci tek si dosao nisi ti jos za tog ali rece zelio bih se okusati .
Ma jedino LOL turniri jer sam vidio da se to stvarno moze fino organizovati, stream i ti fazoni  U gathere vise ne vjerujem, nakon toliko " pokusaja " ...

:)
8) "Zabranjene su sve teme koje imaju veze sa školskim gradivom (lektire, rješavanje zadataka etc.). Pokretač ovakvih tema će biti kažnjen banom u trajanju od 7 dana. "

Prijedlog: Da se ukloni ovo pravilo iz prostog razloga sto svi gotovo idemo u skolu,neki i studiraju, a svima nam je dobro dosla pomoc oko nekog zadatka ili neke lektire ili bilo ceg za skolu..
Glupo mi je to sto su se prije teme koje su bile naslova pomoc oko zadatka bile delete a sad cesto znaju dizati teme za kladionicu za najavu neke utakmice etc koje se ne brisu..

I da, neka opcija za sliku dana neki vote bilo sta.. :)
Predlažem da se uvedu strožije kazne za spam! Šta neko ima od -10 bodova !? Ništa! Znači, šamar + ban od 30 dana pa bi onda vidjeli ko će zaspamati temu 

Drugo, bilo bi fino update-ovati ove Igre, nema pola novijih igara.

Još nešto, bilo bi krajnje vrijeme da uvedete kakve novosti na profilima i da ispravite ovo msn u skype. Msn više niko ne koristi.

dYn
Predlazem da se pobrisu sve teme iz IF-a

Zato sto ima dosta starih tema, a sada ima dosta novijih clanova u IF-u koji bi mogli diskutovati o istim stvarima o kojima su stariji IF clanovi diskutovali ali se te teme ne dizu jer su vec jednom dizane.

Tako da se sve teme iz IF-a obrisu da se mogu ponovo dizati teme sa slicnim sadrzajem 

e:
I da sastavite nekih 10-tak clanova koji glasaju za sliku dana, jer osoba koja trenutno bira sliku dana ocigledno nema smisla za humor 
Bilo bi dobro da mozemo staviti ono "notifikacije za novi odgovor" na bilo koju temu, a ne samo one koje mi pokrenemo.
Ukinite sajt kad vidim ko je sve u administraciji pocevsi od tebe povraca mi se :) Mada mi nije bitno imam 34 akaunta.Prijedlog realan mjenjat administraciju !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.