Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cjenovnik razgovora BH telekom

229 pregleda · 12 odgovora · otvorena 22.01.2013. u 22:09

Kolko je minuta razgovora sa fiksnog na telefon (operateri bh telekom) poslije 2h sabahile?
Gledam sam na njihovom portalu ali nista nisam konkretno nasao

Gornji desni cosak, dobiti ces Word File i preko Crt+f(find) nađi šta hočeš.
Imer je napisao/la:

Gornji desni cosak, dobiti ces Word File i preko Crt+f(find) nađi šta hočeš.
Jesam li ja mutav il' nema?
sTr je napisao/la:
De ba KEMO ne seri.
Cim je to KEMO ne moze biti normalno da si pita bozija  .

Imaš Core i7 2600K + GTX570 i zanima te cjenovnik , j**o te cjenovnik, idi se opusti !!!
sTr je napisao/la:
Vidis li na slici BH Telecom Cjenovnik.zip piše?              
Uhvatilo ga zracenje iz Tasa. hahaha
brick je napisao/la:
De ba KEMO ne seri.
Cim je to KEMO ne moze biti normalno da si pita bozija  .

Imaš Core i7 2600K + GTX570 i zanima te cjenovnik , j**o te cjenovnik, idi se opusti !!!
Nije 2600K... pardon jest 
Nego ostao sam na vezi sa djevojkom 6 sati (s kucnog na mobilni) tj nisam spustio slusalicu pa sad racunam kolko ce mi srati 
Racunao sam oko 70KM samo na nju 

Imer ima 100 nekih fajlova j**o majku oni iz bh telekoma nisu mogli normalni, mogli su normalan cjenovnik stavit
Aktiviras fun tarifu ili kako se zove i razgovaras s mobitela na mobitel djaba (2 najbroja)
shoT je napisao/la:
Aktiviras fun tarifu ili kako se zove i razgovaras s mobitela na mobitel djaba (2 najbroja)
J**o te reis sto mi to nisi rekao ranije, a ne kad nabijem 70KM telefona xd
sTr je napisao/la:
J**o te reis sto mi to nisi rekao ranije, a ne kad nabijem 70KM telefona xd
posti 5-10 dana , 0,17 je minuta bez pdv-a
sat vremena je oko cenera, govorila mi cura, ona je tako na mene potrosila, ja je nafur'o da nemam kucnog ^^

ISKUSTVO JE MAJKA 
Sindrom1ran je napisao/la:
sat vremena je oko cenera, govorila mi cura, ona je tako na mene potrosila, ja je nafur'o da nemam kucnog ^^

ISKUSTVO JE MAJKA 
Dobro je dok ti ne dajes pare, ja cu izgleda mjesecni djeparac dati na telefon i ostat ce mi cenera da se udaram nogom u pakas 
sTr je napisao/la:
Dobro je dok ti ne dajes pare, ja cu izgleda mjesecni djeparac dati na telefon i ostat ce mi cenera da se udaram nogom u pakas :D
Kupite dva halo broja i rahat ;) . Razgovori unutar mreze besplatni+ ako imas kojeg jarana sa tim brojem ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.