Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BH Telecom mobiteli

216 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.03.2013. u 23:25

Pozdrav svima.
Gledam ove mobitele što se prodaju u BH Telecomu pa ne kontam ove njihove cijene nikako. Zanima me kako ovo ide, znam da je barem 2x skuplje ali dole jedino mogu uzeti telefon.
Znaći neka mi neko objasni kako idu ove rate ?
Znam što je veći paket da je manja cijena mobitela, jer od toga dobijaju pare...

http://pokit.org/get/?43fa28b069959ea01232fef5188943e4.jpg

Hvala!

LOCK
Sto je skuplja tarifa, jeftiniji je mobitel, ali je s time i mjesecna pretplata veca.
Recimo da je mobitel inace 600 KM, a ti ga mozes dobiti za 350, ali uz ugovor na 2 godine za tarifu kojoj je mjesecna pretplata 40 KM. I na kraju ga platis puuuno vise.
Ako ovo ne možeš da skontaš, onda se odmah ubij, ispiši iz škole, prihvati se krampe..

U zavisnosti od paketa koji koristiš, mijenja se i cijena.. Što "skuplji" paket imaš, manja će ti biti rata, jer u konačnici daješ više para lopovima zvanim telecom.. Ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca, duže će te pilaviti tako da će ti mobitel biti jeftiniji.. Simple as that
Ovo ako ne možeš skontat odmah se zaleti u spavaću sobu roditelja, probudi oca i reci mu: Babo, što me nisi izdrko jadan i ne bio?

Post dobio šamar od DZAVID

Dragi Bože ja ne znam da li vi proćitate vrh teme i onda poćnete spamati?

Ja vas pitam npr ovo 24mjeseca, 11km izađe i jel ja samo to plaćam ili neki taj paket 15km ukupno 26km ili samo 11km ?

To me zanima!
ako ti je paket midi 30
ako nadjes tell od 1000 km
tel ti je 500 km
ugovor mora biti 2 god
i pdv placas odmah na prvu ratu

et 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.