Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

adsl pojasnjenje

95 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.03.2013. u 10:45

evo slika:

Znaci odlucio sam preci na adsl pa me zanima ako mi neko moze objasniti za ovo netflat 2 ne razumijem :
-2 e-mail adrese kapaciteta do 200MB (sta pod tim podrazumjevaju )
-sta im je ovo G hosting
-ima li ova opcija neogranicen download i upload
-sta mislite o njoj i koju vi koristite

unaprjed hvala
Kratko i jasno . Koristim Net Flat 2 koji je sada Net Flat 5 znači imaš brzinu 5mbp/s (megabita ne megabajta da ne bude zabune) . Plaćaš mjesečno 20 KM . I btw nije više Adsl sad je xDSL
netflat2 ja koristim i zadovoljan sam oko tih "viska podataka" uglavnom je da je internet brzi pa oko 5mbs :D
Jednostavnije:
Svaki paket xDsl-a, osim ovog 2G kojeg placas 11 KM i imas 2 GB download-a, su ti paketi sa neograničenim downloadom i upload-om.U principu placas samo brzinu, sto vise placas to su ti vece brzine interneta,
netFlat5 ( 5 megabajta po sekundi, placas 20 KM),
netFlat10 ( 10 megabajta po sekunbi, placas 30 KM) i tako dalje....
One 2 e-mail adrese ti ne znace nista, da budem iskren ni ja ne kontam sta znaci to.
G Hosting ti je njihov hostin koji ti pruzaju besplatno u sklopu tog paketa koji uzimas.To ti treba samo ako imas (ili planiras praviti) svoje web stranice. detaljnije : http://www.bhtelecom.ba/g_hosting.html

Nadam se da je sad jasno.
GL i HF :D
tiok je napisao/la:
Jednostavnije:
Svaki paket xDsl-a, osim ovog 2G kojeg placas 11 KM i imas 2 GB download-a, su ti paketi sa neograničenim downloadom i upload-om.U principu placas samo brzinu, sto vise placas to su ti vece brzine interneta,
netFlat5 ( 5 megabajta po sekundi, placas 20 KM),
netFlat10 ( 10 megabajta po sekunbi, placas 30 KM) i tako dalje....
One 2 e-mail adrese ti ne znace nista, da budem iskren ni ja ne kontam sta znaci to.
G Hosting ti je njihov hostin koji ti pruzaju besplatno u sklopu tog paketa koji uzimas.To ti treba samo ako imas (ili planiras praviti) svoje web stranice. detaljnije : http://www.bhtelecom.ba/g_hosting.html

Nadam se da je sad jasno.
GL i HF 
svaka cast majstore 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.