Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

Potrebna usluga?

212 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.02.2013. u 16:02

Pozdrav, ko mi moze kupiti u winwinu ovo napajanje i poslati BH poštom na adresu koju cu dati u PM.

http://www.winwin.ba/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/napajanja/napajanje-500w-lc-power-lc500h-12-v2-2.html

Znaci samo da kupi i posalje, ja snosim troskove postarine i saljem vama pare BH postom + 5 KM od mene da tu uslugu koju ste mi uradili.

Evo i 50 boba! 

Valjda tema ne krsi nikakva pravila.
Samo da ti kazem da cijene nisu kao sto su prikazane na shopu, i da "vecinu" artikala winwin nema, tj. MORAS za njih platiti carinu i pdv iz Srbije, sto ti se ne isplati dodavati na tu cijenu jos oko 50% iste.
orochi je napisao/la:
Samo da ti kazem da cijene nisu kao sto su prikazane na shopu, i da "vecinu" artikala winwin nema, tj. MORAS za njih platiti carinu i pdv iz Srbije, sto ti se ne isplati dodavati na tu cijenu jos oko 50% iste.
Ako stavi covjek da je poklon ili polovna roba ne placa se carina
inace carina iznosi 23% carine 17% pdv-a + 20KM tako je meni doslo kada sam Tablet iz kine naručio

EDIT:
Ja ti mogu to kupiti bez problema ako imaju CC ili paypal

Evo gledam stranicu:
Ovo je demo prodavnica. Narudžbe napravljene na ovoj prodavnici neće biti primljene i ispunjene.
UZI je napisao/la:
Ako stavi covjek da je poklon ili polovna roba ne placa se carina
inace carina iznosi 23% carine 17% pdv-a + 20KM tako je meni doslo kada sam Tablet iz kine naručio

EDIT:
Ja ti mogu to kupiti bez problema ako imaju CC ili paypal

Evo gledam stranicu:
Ovo je demo prodavnica. Narudžbe napravljene na ovoj prodavnici neće biti primljene i ispunjene.
Sve uredu to buraz, ali ovo oko winwina je cista laz, tj. nemaju pet artikala u radnji i cijena nije ni priblizina kao sto pise da je 60km, doce ga 100 ako bude narucivao i cekao. Znaci naglasak, radnja jednostavno nije ok i to ti je to
orochi je napisao/la:
Sve uredu to buraz, ali ovo oko winwina je cista laz, tj. nemaju pet artikala u radnji i cijena nije ni priblizina kao sto pise da je 60km, doce ga 100 ako bude narucivao i cekao. Znaci naglasak, radnja jednostavno nije ok i to ti je to
http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/napajanja/napajanje-500w-lc-power-lc500h-12-v2-2.html

Kao sto vidis 3035 Dinara=55 KM
Wantz je napisao/la:
Orochi ti fino kaže  Ti si postavio gore winwin.ba ? Na svaku cijenu sa sajta dodaj 20+% , jer da bi oni to uveli u BiH tj. prebacili robu iz winwin.rs u winwin.ba moraju platiti 20%+ PDV + carina  Ja sam kod njih planirao uzimati PC, ali kada su mi rekli da i7 3770K ne košta 570 KM, kao što je navedeno na sajtu, nego 730 KM odustao sam 
amsi je napisao/la:
Orochi ti fino kaže  Ti si postavio gore winwin.ba ? Na svaku cijenu sa sajta dodaj 20+% , jer da bi oni to uveli u BiH tj. prebacili robu iz winwin.rs u winwin.ba moraju platiti 20%+ PDV + carina  Ja sam kod njih planirao uzimati PC, ali kada su mi rekli da i7 3770K ne košta 570 KM, kao što je navedeno na sajtu, nego 730 KM odustao sam 
Objasnio mi je sve. LOCK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.