Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

E-mail - What to do?

177 pregleda · 12 odgovora · otvorena 20.01.2013. u 14:38

Znači, sad pokušam da dobijem potvrdu za jedan sajt, i upišem email i sve to, i odem na hotmail.com, ulogujem se kad mi izbaci ovo:

I kad odem da recoveram e-mail, kaže poslati ćemo kod na nu*****@hotmail.com i dobit ću kao kod kojim ću potvrditi da sam ja tu tako nekako.

Znači oni će meni poslati kod na tu e-mail adressu, na kojoj na nemam pristup? wtf?

je li ovo znači da mi je acc hacked, ili šta, i kako se može povratiti, jer tamo navodi u opcijama kome sam slao e-mailove, i to, a to nisam ja kol'ko znam nikad radio, i tako neke gluposti, onda ima za Xbox live card, pa kartica kao treba, isto ne kontam.

Uglavnom, je li ovo znak da je acc hacked i kako se može vratiti ( može li se ikako vratiti ) ?
Pa imao si zamjensku adresu za taj mail i na taj mail ti je poslan taj kod i da neko ti ga je hackovao. Sjeti se koji ti je zamjenski mail, imas li jos kakvih mailova, probaj ih sve :S
Muhamed_032 je napisao/la:
Pa imao si zamjensku adresu za taj mail i na taj mail ti je poslan taj kod i da neko ti ga je hackovao. Sjeti se koji ti je zamjenski mail, imas li jos kakvih mailova, probaj ih sve :S
Pa ta zamjenska adressa, to što je pisalo nu******@hotmail.com je ustvari ta adresa kojoj ja pokušavam pristupiti, ali ovo izbacuje, razumiješ? 
Dovahkiin je napisao/la:
Pa ta zamjenska adressa, to što je pisalo nu******@hotmail.com je ustvari ta adresa kojoj ja pokušavam pristupiti, ali ovo izbacuje, razumiješ? 
Pa to je čisto tvoja greška, što si stavio istu mail adresu za zamjensku, i sad password recovery mail dolazi na nju, a ti na njoj nemaš pristup.

Simple as that. 
ZES je napisao/la:
Pa to je čisto tvoja greška, što si stavio istu mail adresu za zamjensku, i sad password recovery mail dolazi na nju, a ti na njoj nemaš pristup.

Simple as that. 
Znaci, to je to, nista od e-maila?
Dovahkiin je napisao/la:
Znaci, to je to, nista od e-maila?
Kako sam skontao nista od maila, ako ne uspijes sa supportom onda definitivno zaboravi na njega i djes bolan istu mail adresu stavit za zamjesnsku
Kako sam skontao nista od maila, ako ne uspijes sa supportom onda definitivno zaboravi na njega i djes bolan istu mail adresu stavit za zamjesnsku
Ma kad sam ja tu email radio, ima 10 godina 

Nit sam znao šta je to ikako rofl

al' eto, šta da čovjek radi, dešava se, bitno je da sam lol acc prebacio na drugu addresu i sad ću e-mail, i sljedeći put ću biti pažljiviji.

samo mi je bitno, da li mi je acc hacked ili je ovo samo neka provjera ili nešto?
Dovahkiin je napisao/la:

al' eto, šta da čovjek radi, dešava se, bitno je da sam lol acc prebacio na drugu addresu i sad ću e-mail, i sljedeći put ću biti pažljiviji.

samo mi je bitno, da li mi je acc hacked ili je ovo samo neka provjera ili nešto?
Vjerovatno je hakovan, ako ne možeš vratiti pomoću mail-a, tj. pomoću security question-a, gotovo je s njim.
Možeš pokušat' pisati mail u Support team Hotmail-a, ali ne znam koliko će to pomoći 
Dovahkiin je napisao/la:

Ako nisi ti sa nekog drugog compa pokusavao uci na njega onda ti je vjerovatno neko hackovao ili pokusao hacovat
Ako nisi ti sa nekog drugog compa pokusavao uci na njega onda ti je vjerovatno neko hackovao ili pokusao hacovat
Pa ulazim sa drugog kompa, ne ulazim sa glavnog, jer nisam kuci, kontaš? 
Teško ga možeš vratiti, ali kontaktiraj MSN live support, dobićeš jednu vrstu dokumenta gdje ćeš trebati da uneseš svoje podatke tj. podatake koje se vezuju za tvoj e-mail (ime, prezime, godište, etc.). Mada, MSN live support nije od velike odgovornosti, može se zadesiti da tvoj zahtjev uopšte ne dođe do njih ili čak da ga oni i ne pročitaju. Ako ti oni ne dozvole pristup e-mailu, onda se možeš pozdraviti sa mailom.
Jel neko zna kako da skinem blokadu sa hotmaila:
Sign-in is blocked
Sign-in with [email uklonjen] is blocked for one of these reasons:
Someone entered the wrong password too many times.
If you signed up for this account through an organization, you might not be able to use it yet.
Ukucao sam sifru nekoiko puta i izbacilo mi je tek tad simple code i kad sam vratio ukucao sam tu sifru i opet nije htjela i nakon 2-3 pokusaja bilo i je ovo. Neki su mi rekli da ce to vremenom proci ali ima vec mjesec i vise kako ovo traje, pa me zanima jel ima pomoci ili da se pozdravim sa njim (na njemu mi je wow account na kojem nemam pristup, neko mi je promjenio pass)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.