Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Assassins Creed III Giveaway

310 pregleda · 21 odgovor · otvorena 20.01.2013. u 14:15

Pozdrav svima!
Dakle kao sto sam naslov teme kaze rijec je o Gamers.ba Assassins Creed III Giveawayu koji je bio objavljen 5. januara 2013. Proglasenje dva pobjednika trebalo se dogoditi 12. januara 2013. uz video izvlacenja. Danas je 20. januara 2013. i do proglasenja | izvlacenja jos nije doslo iako nam je bilo obecano da ce biti tokom ovog tjedna (niste kao mogli prije radi zauzetosti ili sto vec). Ja ne znam jeste vi htjeli preko toga skupit populacije ili vam je stvarno tesko izdvojit 2 minute vremena da se upali recorder ode na random.org i izvuce dva broja? Recite ljudima trebaju li se nadat izvlacenju ili je ovo samo neka spletka! Hvala na razumjevanju!
Ako su zauzeti onda su zauzeti, ti koliko si nestrpljiv isto kao da su rekli da si ti dobio pa ne mozes da cekas 
Ako su zauzeti onda su zauzeti, ti koliko si nestrpljiv isto kao da su rekli da si ti dobio pa ne mozes da cekas :-X
Vendetta je napisao/la:
Ako su zauzeti onda su zauzeti, ti koliko si nestrpljiv isto kao da su rekli da si ti dobio pa ne mozes da cekas :-X
Nije bitno tko je dobio... Ako su toliko zauzeti nisu trebali ni obecavat da ce ovaj tjedan bit... Eldine ti znas da za izvlacenje nije potrebno ni 2 minute?
Gex je napisao/la:
Nije bitno tko je dobio... Ako su toliko zauzeti nisu trebali ni obecavat da ce ovaj tjedan bit... Eldine ti znas da za izvlacenje nije potrebno ni 2 minute?
Matere ti jel to tvoj problem, da brineš o sasvim ne bitnim stvarima   .

De matere ti ne seri, ugl puca mi K hocel ista biti od izvlacenja.
brick je napisao/la:
Matere ti jel to tvoj problem, da brineš o sasvim ne bitnim stvarima ??? :r .

De matere ti ne seri, ugl puca mi K hocel ista biti od izvlacenja.
Jeste moj je problem ako sam ja sudjelovao u giveawayu
Loše se ulizujete administratorima.Nije moguće da se ne moze izdvojit 10 minuta i odraditi to.
brick puca i meni k sto tebi puca k za izvlacenjem... ima onih koji zele da se izvuce ako nisi jedan od njih sta moras pametovat a blage nemas...
Gex je napisao/la:
brick puca i meni k sto tebi puca k za izvlacenjem... ima onih koji zele da se izvuce ako nisi jedan od njih sta moras pametovat a blage nemas...
Bolan imaš milion prećih stvari u životu, nego zamarati i sebe i ove u administraciji.
A vjeruj mi samo sebi gore praviš, jer te niko ne šljivi ni 0.000001%, da si zidu u sobi to pričo lakše bi prošlo.
Jel vidiš da je 90% normalnih membera napustalo sajt.
brick je napisao/la:
Bolan imaš milion prećih stvari u životu, nego zamarati i sebe i ove u administraciji.
A vjeruj mi samo sebi gore praviš, jer te niko ne šljivi ni 0.000001%, da si zidu u sobi to pričo lakše bi prošlo.
Jel vidiš da je 90% normalnih membera napustalo sajt.
Gore pravim sto se borim za nesto u zivotu, bitno ili ne imam svoje ciljeve... Radi ljudi poput tebe "suti i trpi", drzava i jeste ovakva kakva je
Gex je napisao/la:
Gore pravim sto se borim za nesto u zivotu, bitno ili ne imam svoje ciljeve... Radi ljudi poput tebe "suti i trpi", drzava i jeste ovakva kakva je
Nisi ti još sazrio.
I nemoj raspravljati od "državi" sviju ti.
Vidim kako se boriš - jadno .
Pa ne vjerujem, hoćel ti igra donijeti hljeba , pomoći ti da preživiš, te da intelektualno sazriš , to je borba, a ne nolajfanje .
Očekuj do sljedeće godine da izvuku pobjednika za ovaj 
brick je napisao/la:
Nisi ti još sazrio.
I nemoj raspravljati od "državi" sviju ti.
Vidim kako se boriš - jadno :r.
Pa ne vjerujem, hoćel ti igra donijeti hljeba , pomoći ti da preživiš, te da intelektualno sazriš ???, to je borba, a ne nolajfanje .
Jadno ili ne, borim se...
Igru volim i zelio bi je imati ali daleko od toga nije mi krivo radi toga nego sto vuku ljude za nos kako bi stekli populaciju...
Gex je napisao/la:
Jadno ili ne, borim se...
Igru volim i zelio bi je imati ali daleko od toga nije mi krivo radi toga nego sto vuku ljude za nos kako bi stekli populaciju...
Jaka borba, sjedeš, tastatura i opleti.

Njima na sramotu  , ponavljam nećeš ništa postići dizanjem teme, ni ti, ni ja ni bilo ko.
Samo možeš opomenu dobiti (ili par njih), ili jednostavno banovići. Zbog ništa.
Jadno je al kako je tako je.

edit: I dalje ništa nisi izvukao iz sve priče....
brick je napisao/la:
Jaka borba, sjedeš, tastatura i opleti.

Njima na sramotu ;) , ponavljam nećeš ništa postići dizanjem teme, ni ti, ni ja ni bilo ko.
Samo možeš opomenu dobiti (ili par njih), ili jednostavno banovići. Zbog ništa.
Jadno je al kako je tako je.

edit: I dalje ništa nisi izvukao iz sve priče....
Pa ako cu radi kritike dobit ban nema potrebe i da budem na ovom portalu...
Rekao je onaj Semirn da su trenutno zauzeti, kad budu imali vremena onda ce odradit to 
Izvinjavam se stvarno svima, 2 keya mi stoje na stolu samo sto nisam nikad kuci da mogu snimiti fino i sve odabrati fer i korektno.

Sorry 
JOOOJ i ja sam se zabrino oko giveawaya EEEEE iscekujem ga iz sekunde u sekundu!!!!!!!!

hahahahaahah ma bjz ba jbt ASC3 mogu ga preko TPB skinut i gg isti k...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.