Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Drugi taskbar

107 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.01.2013. u 11:01

Znaci prije mi je stalno bio ovaj normalni taskbar . I jutros se probudim upalim comp kad mi skroz drugi taskbar znaci sa ovim nmg gledat kad npr. stavim mis na ikonu nmg vidjeti sta sam otvorio vec samo pise npr ako gledam neki klip na youtubeu i stavim na mozzilu mis prije sam mogo vijdet i tako taj klip sa sad nmg sad samo naziv klipa vidim
jesil sta skidao preko mozzile ?

znas ako skidas nesto da ti se skinu i oni addon/toolbar za mozzilu..
majaba je napisao/la:
jesil sta skidao preko mozzile ?

znas ako skidas nesto da ti se skinu i oni addon/toolbar za mozzilu..
Ne nisam juce nista skidao
RSF je napisao/la:
Ne nisam juce nista skidao
probaj u opcijama mozzile vidjeti da li imas neke nove addone ili toolbare i iskljuciti ih, btw probaj sve postavke staviti na default

Tebi je ustvari sad taskbar više nije proziran. Kad pređeš mišom preko ne izbaci prozor od mozzile kako si naveo nego samo ime i gotvo.

Meni se to javlja i najčešće je kad nemaš dovoljno rama. Npr. igraš igru u window i ona vuče rama i windows promjeni taskbar da bi nastavio !

tebi je ovakav taskbar :

http://pokit.org/get/?3ee6383dd6e8c697dd60b63b2318242a.png

Također se to javlja kad otvaraš star program pa nije kompaktibilan sa windows 7 temom 

Sad moram ić i nmg tražit razlog al ti probaj pretražit.

Možda se samo promjenila tema u tu i trebaš vratit na staro 
Ma_V3r1cK je napisao/la:
Tebi je ustvari sad taskbar više nije proziran. Kad pređeš mišom preko ne izbaci prozor od mozzile kako si naveo nego samo ime i gotvo.

Meni se to javlja i najčešće je kad nemaš dovoljno rama. Npr. igraš igru u window i ona vuče rama i windows promjeni taskbar da bi nastavio !

tebi je ovakav taskbar :

http://pokit.org/get/?3ee6383dd6e8c697dd60b63b2318242a.png

Također se to javlja kad otvaraš star program pa nije kompaktibilan sa windows 7 temom ;)

Sad moram ić i nmg tražit razlog al ti probaj pretražit.

Možda se samo promjenila tema u tu i trebaš vratit na staro ;)
Neam nikakvih starih baš programa a ni za ram nisam siguran otiso sam ono personalization i ono i naso neke teme sve izmjenjo ne vraca se stari ne znam kako da ga vratim
Stavi Windows 7 aero temu.
DZAVID je napisao/la:
Stavi Windows 7 aero temu.
Ovo je to sto posto , vidis naziv kad stavis mis, a kad uključis ovo vidis citav klip kao THUMB.

Da dočaram, desni klik na isti, i svojstva, prvo sto budes vidio je ovo vidi jeli uključeno.

Use aero peek to preview the desktop!

NightWalker je napisao/la:
Ovo je to sto posto , vidis naziv kad stavis mis, a kad uključis ovo vidis citav klip kao THUMB.

Da dočaram, desni klik na isti, i svojstva, prvo sto budes vidio je ovo vidi jeli uključeno.

Use aero peek to preview the desktop!

To aero tu je da podesi oćel mu pokazat desktop kad ide mouseover na onaj pravougaonik na desnom kraju taskbara (show desktop button) 

Ovako idi: Desni klik na desktop, Presonalize, Selektuj Windows Aero, OK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.