Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

razer deathadder ili steelseries sensie za cs 1.6

206 pregleda · 15 odgovora · otvorena 24.03.2013. u 14:07

Pozdrav kao sto u naslovu pise razer deathadder ili steelseries sensie za cs 1.6.Imam razer deathadder skoro 2god vec je pri kraju klikovi katastrofa sad se dvoumim dali ponovo razer ili sensie malo sam nesto cito o sensie i koja je razlika optical od lasera u cs?Ako neko ima iskustva sa ova dva misa neka pise :)
Brate šta ti mišu radiš pa ti je nakon 2 godine deathadder pri kraju. Meni mx 518 traje već 4 godine i nije ni blizu kraja.
Ako imaš para uzmi Sensei i neku QcK podlogu.
Vjeruj mi da je mrtva ljepota i uživancija radit na Senseu 
BannedOTF je napisao/la:
Brate šta ti mišu radiš pa ti je nakon 2 godine deathadder pri kraju. Meni mx 518 traje već 4 godine i nije ni blizu kraja.
uzeo sam ga polovnog preko pika
Sve zavisi od tvog budžeta, ako nisi ograničen naravno da je Steelseries Sensei bolji, a ako si ograničen onda Deathadder. Što se tiče Sensei, ja sam ga jedno vrijeme koristio na podlozi Steelseries Qck Heavy, i to je bila jedna dobra, solidna kombinacija. Sa Deathadder-om sam imao manje iskustva, 10ak puta igrao sam u LAN-u sa njim, lijep mouse, možda i top 3 u njegovom rangu.

Trenutno koristim zowie opremu koja je 3x bolja i od Steelseries & Razer.

Lp
Shylok je napisao/la:
Sve zavisi od tvog budžeta, ako nisi ograničen naravno da je Steelseries Sensei bolji, a ako si ograničen onda Deathadder. Što se tiče Sensei, ja sam ga jedno vrijeme koristio na podlozi Steelseries Qck Heavy, i to je bila jedna dobra, solidna kombinacija. Sa Deathadder-om sam imao manje iskustva, 10ak puta igrao sam u LAN-u sa njim, lijep mouse, možda i top 3 u njegovom rangu.

Trenutno koristim zowie opremu koja je 3x bolja i od Steelseries & Razer.

Lp
Gdje mogu naci taj zowie mis iskreno prvi put cujem za njega i koja je cjena
Iskreno, bolji mis i dugotrajniji od mx518 neces naci. Koristim ga skoro evo 4godina i nista mu nije, na bilo kojoj podlozi klizi kao lud, dobar filing kad ga cuvas u ruci a da ne duzim :

SVE RIJECI HVALE ZA MX518 i ne bi se pokajao kad bi ga uzeo. A ako vec si sveo na ta dva misa, uzmi sensei i to je to :)

Post dobio aplauz od vLexinho

Sensei zbog laserskog senzora je vise namjenjen za RTS igre a sto se tice 1.6 najbolje da ides na opticki senzor tipa Steelseries Kana...
Uzmi MX 518 mis je jedan od najbolji za cs ako ne i najbolji
MX 518 uzmi , bolji ne treba ;)
FRYmvm je napisao/la:
Iskreno, bolji mis i dugotrajniji od mx518 neces naci. Koristim ga skoro evo 4godina i nista mu nije, na bilo kojoj podlozi klizi kao lud, dobar filing kad ga cuvas u ruci a da ne duzim :

SVE RIJECI HVALE ZA MX518 i ne bi se pokajao kad bi ga uzeo. A ako vec si sveo na ta dva misa, uzmi sensei i to je to 
Također  Evo ostario i moj i ništa mu 
Ako moze izdvojiti pare , lična preporuka sensei.
Ne znam za ostale , nisam puno miseva koristio , ali iskreno perfekcija.

Iduci koji planiram probati Zowie ..
Sensei definitivno mene ekstra sluzi,ljepota za ruku.
Jos me samo zanima na deathaderu kada odvojim mis od podloge oko 1cm on i dalje reaguje to mi je po malo smetalo,dali je isto i sa sensie?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.