Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Odabir graficke ?

130 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.01.2013. u 11:41

Eh, ovako, za par dana bih trebao sebi uzeti novu grafičku. Pa sad ne znam za koju da se odlučim. Nešto sam gledao na imtecovoj stranici i našao sam ove 3 http://mp.imtec.ba/ArtikliMalGrid.aspx , pa koje je po vama najbolja ? Ili ako imate neku svoju preporuku slobodno je stavite. 
I da stavljajte samo grafičke iz radnje, pošto sa pika neću ništa da kupujem.

Budžet mi je 70 KM, roditelji neće da me poguraju pošto sam pao iz matematike 

Odlučio se, hvala bricku/ lock
Ati hd5450 za te pare mozes jedino uzet novo iz radnje, sve ostalo je skuplje od toga.
Taj link od imteca ti ne radi tj oni nemaju onoposeban link za svaki artikal,ako me razumijes..

Za 70km stvarno ne znam sta bi uzo??? Jedino HD 5450 al to je za bogu plakat.
Za te pare možeš kupiti samo odron od grafičke.

HD5450/6450 ; GeForce G210....
Koje nista bolje nisu od tvoje 7600GT cini mi se.

A i ne isplati se ulagati u PC kojeg imaš..
Ma interesuje me grafička u kojoj cu imati fps u csu ( 1.6 ) 100 i to je to, dok ne uzmem bolji računar 
medium1337 je napisao/la:
Ma interesuje me grafička u kojoj cu imati fps u csu ( 1.6 ) 100 i to je to, dok ne uzmem bolji računar 
Teško da će ti fps biti 100lock, sa tim P4 procesorom.
Ja sam imao Pentium D925 koji je jači od P4, fps 99.9, stim da je dropo u 3-4 smokea (Graficka 9500GT) na 70-80fps...
Kasnije kupio Dual-Core E2200 2.2GHz, fps bio 100, pa onda 99.9 i sve tako.
Sada na ovome AMD ATHLON II X3 450 , fps100 lock..

Kazem ti ovisi ti i o procesoru.
Ti sada sa 7600GT ako nemaš fps 100 , nećeš imati ne znam ti kakvu grafičku da uzmeš dok ne zamijeniš procesor.
Ali ploča ti je garant stara , tako da od same zamijene nema ništa.
medium1337 je napisao/la:
Braca do skoro mi je racunar bio da places, e5200 procesor, grafa 8400gs i 2gb rama ja mislim. Kako god sam konto nista da nadogradjujem, sada sam uzeo novi pc i opet sam malo pogrijesio jer sam uzeo i5 procesor koji je zakljucan.
Gore su ti likovi predlozili best buy za te pare, ali su svejedno low end.
ja sam uzimo HD5670 na dual core procesor (e2180) a prethodnu sam imao nvidia 9500gt ( DDR2 verzija ) i nisam osjetio posebnu razliku, skoro nista se nije promjenilo sve dok nisam kupio i novi cpu Q6600. skupi lovu za cjelokupan pc, mislim da se u to ne isplati ulagat 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.