Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

FPS CS 1.6 ATI 2600 XT HD 512mb

398 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.01.2013. u 22:10

Znaci ovako, dajem ovih 30 boba i 5km kredita, i 5 miliona cipova na fb ko mi pomogne kako da napravim da mi je fps 100. Znaci nemojte mi govoriti vsynce off, iskljuci jezgru, update drivere, sve je to uradjeno. Kad ubacim drugu graficku, nvidia 6200 256mb znaci mnogo stariju, fps mi je 90/100, znaci zanima me kako da napravim na ovoj da mi je 100. Ova graficka pokrece gta iv, pes2013, i tako te novije igre da se zna odmah  

ATI RADEON 2600 XT HD 512MB

Trenutni fps od 50 do 80 varira.

Intel Pentium G850 2.9GHz 3MB L3 LGA1155
250GB hd
2gb ram

Do graficke je 100% ... ali sta je problem 
Koji procesor i OS 
Pa daj cijelu konfiguraciju, mozda nije do graficke 

Jesi tacno na toj karti pokretao Pes 2013, GTA IV i tako to sto si rekao, ili samo govoris opcenito? Moguce da nije nesto uredu sa tom grafom (prasina ili hardverski problem).
O___________O je napisao/la:
Pa daj cijelu konfiguraciju, mozda nije do graficke 

Jesi tacno na toj karti pokretao Pes 2013, GTA IV i tako to sto si rekao, ili samo govoris opcenito? Moguce da nije nesto uredu sa tom grafom (prasina ili hardverski problem).
Jesam pokretao sam GTA IV, PES 2013 , PES 2012, eto to 
je li dobra temperatura i koji os koristis ?
scootzzZz je napisao/la:
Jesam pokretao sam GTA IV, PES 2013 , PES 2012, eto to 
Jesi uradio full format sistema kad si ubacio novu graficku? (tj instalirao windows iznova)
i sta kad nabijes 100 fps-a? onda ces bit kao bolji? -_-, izmedju 80 fps-a i 100 se i ne osjeti razlika cs orangutani. Kako ste maloumni na svakoj 7-8 temi sa 100 fps-a
ako ti je OS XP instaliraj windows7
CCleaner i ostali programcici za optimizaciju racunara
Game booster
u controll panelu sve na performance

ako ni to ne pomogne ako ti je toliko stalo do CS-a formatiraj comp
ako ni to ne uspjedne onda je do monitora, tj. koristis neki veci monitor, ako dobro googlas pise jasno "this video card is for smaller displays"

znaci nemoguce da nije nesta od ovoga sto sam naveo...
cekaj noviji drajver mozda u njemu nesto poprave sto bi pomoglo u cs
noisewave je napisao/la:
cekaj noviji drajver mozda u njemu nesto poprave sto bi pomoglo u cs
Novije drivere dobijaju samo HD, 5k, 6, 7k serija 
fps_max101 ? jer na takoj konfiguraciji da ti je slab fps jedino da nisi nastimao max
Jednostavno HD2xxx serija je loše i na brzinu urađena i ima slabu podršku što se tiče drivera. Imam HD2600 pro i govorim ti iz iskustva i nisam mogao naći nijedan stabilan driver osim :
http://omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&view=file&id=1:radeon-omega-drivers-4.8.442&Itemid=65

> klikni accept i download
> skini http://www.guru3d.com/content_page/guru3d_driver_sweeper.html
i obriši sve vezano za ATI i nakon toga instaliraj ove Omega
> proguglaj malo podešavanja za ATI kartice za 1.6

I pitanje, koji je OS ?
Skini tuneup postavis ga na turbo te pocistis sa njim sve na kompu dosta pomaze zatim,
Gameboster Razer
FPS cfg

to ja koristim sve, imas na profilu konfu i imam 70 fps a smece od kompa znaci mora ti valjat i pomoc
Imao sam slican problem... Ali nisam imao instaliran Catalys Control Center kad sam ga instalirao povecao se na 100! :)
probaj sa gameboosterom nagurat 100-ku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.