Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporuka - Grafičke kartice

202 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.12.2012. u 10:00

Pouzdrav raja,evo jučer bio na poslu znaš i radim ja radim i mislim si da odem pitat šefa za božićnicu i on meni umjsto para uvali grafičku i ram.
Dao mi je RAM od 8 gb ddr3 i grafičku ATI RADEON HD7990 6GB GDDR5.
Naravno bio sam jako zahvalan jer to otrpirlike vrijedi ko tri-četiri božičnice a i trebala mi je nova grafička.

Testirao sam ATI RADEON HD7990 6GB GDDR5 na Max Payne 3.Vjerojatno nije samo do grafičke jer imam i7 i 2x 8 gb ddr3 ali benchmark je pokazao da Max Payne 3 meni može radit na maximalnoj rezoluciji i maximalnim performansama

Rezolucija : 1980x1200 (asus 24' monitor)
Postavke : Texture : Maximum
Details : Maximum
Cars : Maximum
Interior : Maximum
Exterior : Maximum

Da ne pišem sve uglavnom ko ima para neka si priušti ovu grafičku.

jesi mu odradio blowjob?

666-post
NETRUM je napisao/la:

jesi mu odradio blowjob?

666-post
ahahahahahahahaha +1

ta kartica mu kao ostala ne prodana prije nove godine a sve se prazni pa reko kao oces to umjesto bozicnice? ja reko ocu ko ga j**e
Ako može Max Payne 3, na maximum izgurati, gdje je sam Max Payne 3 kako sam čitao "oborio sve rekorde što se tiče hardverske zahtjevnosti", onda je sigurno grafa dobra, mada nije daleko od toga da je cjelokupni računar odličan.
HAHAHAH' ja se borim za HD 6670 , on meni ovo preporucuje

Salim se , svaka cast , grafa razvaljuje
Cuj da uzmemo ko ima para pa ta grafa je 2000 najmanje...
Headmyster je napisao/la:
Cuj da uzmemo ko ima para pa ta grafa je 2000 najmanje...
Preporučuje ti istu grafu sa manje memorije npr. 1GB koja 100% 2x manje košta jer je dovoljno da pokrije gamerske obaveze.
Ja jesam nov ovde ali za tu graficku nikako ne moze da dokije 1k e
Moj savet ti je da je prodas i uzmes 2x7970
takodje ona se u vecini testova pokazala kao slabija od jedne 7970 zbog samih drivera.I amd kada je najavljivao ovu kartu izbacio je obavestenje da nece biti skuplja od 2x7970 tako da su te cene na ebay preduvane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.