Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO Fps

366 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.01.2013. u 12:42

Imam sledecu konfiguraciju i zanima me koliko bi mogao izvuci fps-a,znam odma da nije nesto,ali eto. :P

Intel pentium 4 CPU:3.06 GHZ
Ram-1.25GB DDR1
Graficka:Ati Radeon HD 2400 Series 512 MB
Sistem:Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3

Koliki bi imao fps sa tom konfiguracijom na low podesavanjima i kontam da uzmem jos 1gb RAM-a i tako da bi onda imao 2.25 GB,koliki bi onda fps vukao s tim i da li bi mi to pomoglo uopste ? :) Hvala unaprijed.
Ma nemoj ni kupovati igricu jer ćeš imati užasan fps, jedino da čitav računar zamjeniš.
Šta se palite na cs:go?Očigledno je da većina ovdje na ovim prostorima ne mogu pokretati cs:go sa normalnim fpsom. 
Nemoj ni pokušavati.
kalalaza je napisao/la:
Šta se palite na cs:go?Očigledno je da većina ovdje na ovim prostorima ne mogu pokretati cs:go sa normalnim fpsom. 8)
kad imate karne od računara :D

Post dobio šamar od NightWalker

EN1QMA je napisao/la:
kad imate karne od računara 
Nismo svi babine princeze ko ti 

Post dobio šamar od 53m1r

15-20 i to je puno 
u epizodama ces igrati
EN1QMA je napisao/la:
kad imate karne od računara 
guzonjin sin xD

Znaci kad bi uzeo jos 1 ili 1.5 GB RAM-a ne bi nista pomoglo ili da li je bolje da uzmem neku jacu graficku ?
nemoj instal vjeruj mi samo ce ti bit krivo , losa ti je conf za njega...

Phoenix_ je napisao/la:
guzonjin sin xD
još da ja imam starog bilo bi super , a stara mi dinara nikad nije dala za računara !

Valjda je dosta sa tim glupim spamom, cilj teme je da pomognemo momku koje djelove da naruci kako bi mogao igrati cs:go normalno, a ne kako bi se vi prepirali ko je cij sin/'cer

ja mislim da ti se najbolje isplati uzeti novi pc, drugacije ti se ne isplati, neces nikad moci igrati cs:go bez stopanja
Semirn je napisao/la:
Valjda je dosta sa tim glupim spamom, cilj teme je da pomognemo momku koje djelove da naruci kako bi mogao igrati cs:go normalno, a ne kako bi se vi prepirali ko je cij sin/'cer

ja mislim da ti se najbolje isplati uzeti novi pc, drugacije ti se ne isplati, neces nikad moci igrati cs:go bez stopanja
Upravo tako. :)

Znas kako,ne treba meni sad 100 fps zakucan ili tako nesto,meni je dosta 40-50 najvise fps-a,tako cu da naviknem da igram koliko-toliko normalno. :) Znaci bas nista mi ove ostale komponente ne bi pomogle ? Znaci treba da uzmem neki Intel Dual Core 3.0 GHZ ili tako nesto da bi normalno radio ?
Sermin admin...
Zasto samar nisam bas upucen fino kazem momku da ga ne instalira jer ce djaba izgubiti vrijeme i zivce jer ne moze sa ovom konfiguracijom izvuci 15 frame per seconda kako treba... znam po svojoj konfiguraciji muke sam mucio sa fps-om...

E sad zasto samar hocu detaljno obrazlozenje ?
Preporucujem ti da ga ne instaliras , ali to je tvoja volja :)

Nervirat ces se , mozda i koji mis sjebes :P

Salim se , da predjemo na stvar .
Tvoj racunar je relativno slab , tako da CS : GO ces jedva da pokrenes kamo'l da igras ... ako budes igrao fps ti nece bit veci od 20 , to je sigurno.
Ne moras kupovati dodatni RAM , jer to ti nece nista da promjeni ... isplatnije ti je skupit koju markicu i kupit racunar.

P.S : igrao sam CS : GO , vjeruj mi i nije nesto igrica ... ono fola COD i CS u jednom :)
Jedino sto ima bolje opcije sto se tice CW , uvijek imas komandu da te automatski ubaci :)
Tako da su mixevi uvijek tu :3
kod mene ti je

Intel core 2 duo 2,66 2,66 ghz
ram 4 gb
grafa : nvidia geforce 9500gt 512 mb ..

fps mi je oko 80-100 na blizim serverima a na daljim oko 50-60 .... igra je nekako "normalna" mada 1.6 je 1.6 ^^
Hajrazrt je napisao/la:
Preporucujem ti da ga ne instaliras , ali to je tvoja volja :)

Nervirat ces se , mozda i koji mis sjebes :P

Salim se , da predjemo na stvar .
Tvoj racunar je relativno slab , tako da CS : GO ces jedva da pokrenes kamo'l da igras ... ako budes igrao fps ti nece bit veci od 20 , to je sigurno.
Ne moras kupovati dodatni RAM , jer to ti nece nista da promjeni ... isplatnije ti je skupit koju markicu i kupit racunar.

P.S : igrao sam CS : GO , vjeruj mi i nije nesto igrica ... ono fola COD i CS u jednom :)
Jedino sto ima bolje opcije sto se tice CW , uvijek imas komandu da te automatski ubaci :)
Tako da su mixevi uvijek tu :3
Znam ja da je slab za ove novije igre,a i ovako nije nesto posebno. Meni je ovo privremeno resenje samo,za trajno cu kasnije da skupim pare i uzmem novi procesor i sve. Nego dao mi je nekako makar na 40 fps-a da imam jer naviknucu na to sigurno. Znaci jel moguce kako da izvucem toliko sa nekim budzenjem sadasnjeg kompa ili je to nemoguce ?
Mozda je moguce , skini gamebooster on ce pomoci to je sigurno :)

Skini neki fps cfg i to ... ali opet nisam siguran tako da nemoj nista mislit ...

Vrijedi probati ;)
Kupio sam novi kompjuter.

Procesor : Intel Pentium Dual Core,CPU 2.20 GHZ
RAM-2.00 GB DDR2
Graficka Ati Radeon HD 4850 1GB DDR5,256 bitna.
Sistem:Windows XP SP3

Koliko bi sada mogao izvuci fps-a ? :) Smatram da je ovo jako dobra graficka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.