Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

podjela igre na 2 cd-a

93 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.01.2013. u 22:20

Znaci skinuo sam igricu fifa 13 6gb i sada kada negdje kupim neku igricu u gradu negdje dodje na dva cd-a i sada kako bi ja mogao fifu 13 staviti na dva cd-a da bi ono normalno tekla instalacija :)

mozda sam malo komplikovano napisao temu ali je*i ga -.-
Pa u broju cd-ova je upitna cijena, zato sto je jeftinija igra od 4 cd-a od igre koja je 2 cd-a. Neznam tacno maksimalan broj gb na cd-u, ali ako je vise od same igre onda je uredu. Pazi da przis na najmanjoj brzini radi kvalitete snimka.
EX:

Kupi double layer DVD i uzivaj.
Prije svega nije na CD nego na DVD, posto na CD nema hljeba da stane ;) Ja i jaran smo to uradili. Nije mogao nam manager stati na 1 DVD pa smo stavili na 2. Samo prebaci fajlove na 1 DVD, i oni koji te ne mogu stati prebaci na drugi. Kada budes htjeo instalirati samo sve sa 2 DVD-a prebaci na komp i mirna Bosna ;) Onda install normalno :D

P.S. Samo pazi da ne razdvojis isti fajl na dva DVD-a jer bi ti onda bio problem to vratiti u normalu :)
brick je napisao/la:
EX:

ima forum namjenjen striktno za DL to 2xDVD,neka kuca u google,reg se i lako ce mu biti prebaciti na dva dvdija,samo neka prati pazljivo uputstva
Ah sto komplikujete,uradi ovako preko rara kao sto ti je brick pokazo,dole na kraju odaberi Volume Size=4.481MB i napravi arhivu i to je to .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.