Pozdrav , ovako imam problem sa playstation 3 , kada igram fifu 13 nakon nekog vremena se playstation sam od sebe izgasi , kako kad nekad prije nekad kasnije , opcenito kad ga neigram duze vrijeme onda duze stoji upaljen .Kada se izgasi sam od sebe nemogu ga upaliti tek kad iz štekam kabel iz struje pa ponovno uštekam . Mislim da ovo nema veze sa Fifom 13 jer mi se to dogada i na drugim igrama , ali eto uzeo sam samo kao primjer . Trazio sam po netu i tako dalje ali nista ako neko moze pomoc bio bi vrlo zahvalan , igram ultimate team fifa 13 i mogu nekom dat igrače ako mi pomogne u ovom slucaju.
Diskusija
Playstation 3 - Problemi [Fifa13]
149 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.04.2013. u 21:38
Toliko se nerviram , za ove koji znaju kako se igra Ultimate team , izgasi mi se ps3 usred game-a i gubim pointse i tako dalje i tako dalje...
Možda je do same plejke otišao ti je hladnjak ili nešto, odnesi ga na servis ..
Hladnjak 100% jer najvjerovatnije cim se zagrije odmah se gasi
iznesi na balkon ispusi se dobro je ispusi, vrati je u kucu pusti nek se oladi 30 - sat . upali je , igraj 20 minuta stavi glavu na nju, ako cudno zuji, gasi nosi u servis . a ako je sve to uredu, onda vidi da ti kabal malo ne ispada
odnio sam na servis , ugradio novo napajanje i sve sada valja 400 kn ali se isplatilo
btw igra ko ultimate team fifa 13 da napravimo neku suradnju razmjenu igraca? inbox pm me
btw igra ko ultimate team fifa 13 da napravimo neku suradnju razmjenu igraca? inbox pm me
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.