Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Playstation 3 - Problemi [Fifa13]

149 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.04.2013. u 21:38

Pozdrav , ovako imam problem sa playstation 3 , kada igram fifu 13 nakon nekog vremena se playstation sam od sebe izgasi , kako kad nekad prije nekad kasnije , opcenito kad ga neigram duze vrijeme onda duze stoji upaljen .Kada se izgasi sam od sebe nemogu ga upaliti tek kad iz štekam kabel iz struje pa ponovno uštekam . Mislim da ovo nema veze sa Fifom 13 jer mi se to dogada i na drugim igrama , ali eto uzeo sam samo kao primjer . Trazio sam po netu i tako dalje ali nista ako neko moze pomoc bio bi vrlo zahvalan , igram ultimate team fifa 13 i mogu nekom dat igrače ako mi pomogne u ovom slucaju.
Toliko se nerviram , za ove koji znaju kako se igra Ultimate team , izgasi mi se ps3 usred game-a i gubim pointse i tako dalje i tako dalje...
Možda je do same plejke otišao ti je hladnjak ili nešto, odnesi ga na servis ..  
Hladnjak 100% jer najvjerovatnije cim se zagrije odmah se gasi
iznesi na balkon ispusi se dobro je ispusi, vrati je u kucu pusti nek se oladi 30 - sat . upali je , igraj 20 minuta stavi glavu na nju, ako cudno zuji, gasi nosi u servis . a ako je sve to uredu, onda vidi da ti kabal malo ne ispada
odnio sam na servis , ugradio novo napajanje i sve sada valja 400 kn ali se isplatilo :D btw igra ko ultimate team fifa 13 da napravimo neku suradnju razmjenu igraca? inbox pm me

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.