Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

FIFA 2013 Grafika problem

117 pregleda · 11 odgovora · otvorena 18.03.2013. u 12:38

Instalirao sam FIFU maksuz zbog career moda i igram sve je uredu ali grafika je ocajna.
Jel grafika ovakva treba da bude ili sta vec :S

http://postimage.org/image/l8k7buz2r/

Posto sam gledao po youtubu klipove i to grafika je slicna pesu a kod mene vise mi lici na tetris ...

Evo i skromnih 50 bodova ako ima ko da zna carlamu kaku 
nvidia GeForce 9400 GT ,ako ti je ovo graficka .. onda budi zadovoljan sto ikako igras:D

Losa ti graficka kartica... probaj sa zadnjim driverima , mada mislim da neces nista puno promjeniti...

Pogledaj malo u video options od Fife , pa povecaj malo detalje i rezoluciju .. do onog djela dok ti ne pocne padati fps :)

Have fun :D
MaNhUnT je napisao/la:
nvidia GeForce 9400 GT ,ako ti je ovo graficka .. onda budi zadovoljan sto ikako igras:D

Losa ti graficka kartica... probaj sa zadnjim driverima , mada mislim da neces nista puno promjeniti...

Pogledaj malo u video options od Fife , pa povecaj malo detalje i rezoluciju .. do onog djela dok ti ne pocne padati fps 

Have fun 
Nije to ta graficka pregorila davno nova je 9800gt 1gb.

Ne bi rekao da je do tog.
Grfika je inace kura* sto se tice te FIFE , lagano na PES 2013 i rahat si 
scootzzZz je napisao/la:
Grfika je inace kura* sto se tice te FIFE , lagano na PES 2013 i rahat si 
Ma mora moci nastimati se pa pogledaj po Youtubu klipove i grafiku itd... strasno

Ma igram soker konstantno al malo promjene nije na odmet 
xEnon je napisao/la:
Nije to ta graficka pregorila davno nova je 9800gt 1gb.

Ne bi rekao da je do tog.
E ne znam druze onda , imao sam i ja 9800 gt nije to losa grafa , mozda ti ne valja crack od te fife , mozda losa instalacija , pogledaj kao sto sam ti rekao video opcije .. pa podesi , izbrisi sve drivere , pa ponovo install od nje zadnje drivere , mozda su ti jedni preko drugih driveri install pa stvaraju konflikt. To mi trenutno pada na pamet :D hf
Grafika ti je nastimana na VERY LOW. Nadji fifa launcher u instal folderu i povecaj detalje. Evo kako fifa izgleda na ultra settings

vendetta_ je napisao/la:
Grafika ti je nastimana na VERY LOW. Nadji fifa launcher u instal folderu i povecaj detalje. Evo kako fifa izgleda na ultra settings

Ovaj brate iznad tebe vec objasnio al skontao sam to malo poslije sto sam temu postavio al jbga 

Al realno grafika mi je opet bezveze povecao sam na maximalu nekakvi igraci retardirani il ja nisam navikao na fifu

pozdrav
pes-u je bitno da ima dobru grafiku a to sto je glupa to je nebitno, igrao sam pesa 5 godina i sad kad sam probo fifu, realno fifa bolja jedno 30 puta od pesa po svemu
SLK_deLuX je napisao/la:
pes-u je bitno da ima dobru grafiku a to sto je glupa to je nebitno, igrao sam pesa 5 godina i sad kad sam probo fifu, realno fifa bolja jedno 30 puta od pesa po svemu
+ 1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.