Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ASUS K53U Ethernet controller

73 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.01.2013. u 16:50

Pozdrav svima,

Imam problem sa driverom za internet na laptopu ASUS K53U nakon sto sam ga formatiro. Koji god sam probo da instaliram ili nece da se apdejtuje ili pri instalaciji izbaci neki error. Pored njega ima i Unknown device, ali to je nekad bio Network adapter pa se promjenilo. Ako neko ima dobar driver ili neko drugo rijesenje neka posalje, hitno mi je pravo. Hvala unaprijed

Slika:
Jesi probao naći kompletan CD od čipseta pa preko autorun-a instalirati drivere sve komplet?
KRYSTAL je napisao/la:
Jesi probao naći kompletan CD od čipseta pa preko autorun-a instalirati drivere sve komplet?
Nisam druze, imam samo CD od windows 7, tu odgovarajućeg drivera nema. Treba mi do veceras da napravim laptop, ima li to gdje na netu da se skine, pa da instaliram? Hvala i pozdrav
MaiiD je napisao/la:
Nisam druze, imam samo CD od windows 7, tu odgovarajućeg drivera nema. Treba mi do veceras da napravim laptop, ima li to gdje na netu da se skine, pa da instaliram? Hvala i pozdrav
Windows7 bi trebao da sam instalira sve drivere osim "dodatnog" hardvera i grafičke karte. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.