Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Potreban program ?

60 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.01.2013. u 18:29

Pozdrav.

Potreban mi je program sa kojim mogu snimati na DVD ili CD više puta.Znnači kada snimim nešto na DVD i odgledam da mogu opet nešto dodati.

U mom slučaju,snimio sam film na dvd i zaboravio titlove ubaciti i sada ne mogu staviti titlove na dvd jer se valjda samo jednom može snimati.

Znam da postoje posebni cd-ovi i dvd-ovi za ovo,ali oni su preskupi.Zanima me ima li kakav program 100 % siguran ?

Hvala.
Nisu ni toliko skupi DVD-RW diskovi.

A nema neki poseban program za takvo snimanje , imaš i u Neri opciju multisession disc ili tako nešto samo nisam siguran koliko puta se to može raditi na običnom CD/DVDu
sh0ck je napisao/la:
Nisu ni toliko skupi DVD-RW diskovi.

A nema neki poseban program za takvo snimanje , imaš i u Neri opciju multisession disc ili tako nešto samo nisam siguran koliko puta se to može raditi na običnom CD/DVDu
Ajd drug možeš li mi objasniti to multisession,makar jednom da ne moram nov dvd iskoristit opet radi prijevoda ?

Guglao sam,ali nisam shvatio sve kako treba
Ne možeš to uraditi ako si već snimio CD, jedino prije snimanja označiš tu opciju onda ćeš imati mogućnost da dodaješ još nešto ...

Ovako to otprilike izgleda

Kako ja znam na obični CD/DVD možeš samo jednom snimit i to je to.poslije ne možeš dodavt tilove ni bilo šta drugo.
Jedina opcija ti je da kupiš te rewrite DVD -e koji nisu toliko skupi

Traxdata DVD-RW 4.7 GB 4X box 5 kom
kom
Vaša Cijena: 7,000

Kada nešto snimiš na taj DVD , možes poslije izbrisat pa ponovo snimit
Hvala na brzim odgovorima,ništa ne gine mi kupit de dvd-ove.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.