Zdravo svima. Jucer mi je pao sistem , pa sam ga digao sa cd-om od prijatelja. I sad bi zelio da taj xp service pack3 , imam na svom cd-u , da ne bi morao ni od koga vise uzimat. I uzeo sam sebi prazan cd, dal bi mogao sad da sa ovog cd , sto ima na njemu xp , samo kopiram pa paste na radnu povrsinu , i onda da prebacim na prazan cd , dal bi to tako radilo , ili ima neki laksi nacin , i sigurniji , hvala svima , nadam se da cete mi pomoci . Eo slike , http://imageshack.us/photo/my-images/707/99141179.png/ , znaci mislio sam sa ovog cd , ovo da prebacim na prazan cd. nadam se da cete mi brzo odgovorit
Diskusija
Cd za podizanje sistema
104 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.01.2013. u 13:11
zasto mislis da ne bi radio ?
Nez , jednostavno mislim da nece moci. Jel ima neki laksi nacin , da se sprzi ,. Nesto sam cuo da moze sa Poweriso , samo nez kako .
neermiin7 je napisao/la:
Nez , jednostavno mislim da nece moci. Jel ima neki laksi nacin , da se sprzi ,. Nesto sam cuo da moze sa Poweriso , samo nez kako .
Power ISO -> Burn opcija.
Image file
add -> OS
burn na najmanjoj brzini i to je to..
Kasnije u Biosu napravis da ti se na 1st place boota cd/dvd rw.
Post dobio aplauz od DZAVID
Al ne kontam , sto si mi u poruci poslao , sto bih skidao , kad vec imam na jednom cdu , to ?! zelims samo da sa tog cd-a kopiram na ovaj prazan , sad sam kopirao ,ali ne moze. pise f1 to strike boot nesto
neermiin7 je napisao/la:
Al ne kontam , sto si mi u poruci poslao , sto bih skidao , kad vec imam na jednom cdu , to ?! zelims samo da sa tog cd-a kopiram na ovaj prazan , sad sam kopirao ,ali ne moze. pise f1 to strike boot nesto
Odes na taj CD kopiras sve kontente sa njega u neki folder / desktop (svejedno), otvoris burner, npr. (NERO). Ubacis prazan CD, ako je iso file fajlova sa cd-a onda ides burn image, ako je neki drugi onda burn files. Stavis brzinu przenja na najmanju radi kvalitetnijeg snimanja i cd bi trebao biti funkcionalan
SWEIDER je napisao/la:
Ali da bi to uradio moras imati neki burner, on ti je vjerovatno poslao kako da ga skines for free, jer se vecina placa, a kada bi on ovdje napisao, smataralo bi se warez-om.
Odes na taj CD kopiras sve kontente sa njega u neki folder / desktop (svejedno), otvoris burner, npr. (NERO). Ubacis prazan CD, ako je iso file fajlova sa cd-a onda ides burn image, ako je neki drugi onda burn files. Stavis brzinu przenja na najmanju radi kvalitetnijeg snimanja i cd bi trebao biti funkcionalan
Zasto nisi jednostavno Copy Cd
Svaki program ti to podrzava ( nero npr ) nema veze sto nemas 2 citaca sa jednim to sve odradis i ne zamaras se
Svaki program ti to podrzava ( nero npr ) nema veze sto nemas 2 citaca sa jednim to sve odradis i ne zamaras se
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.