Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mis GAMING

242 pregleda · 24 odgovora · otvorena 07.01.2013. u 00:46

Ovako molio bih neku preporuku,trazim gaming mis dajem do 700kn mislim da je to dovoljno

Steelseries kana i steelseries sensei ti mi se svidjaju sta mislite o njima?
Ako vec planiras izdvojiti toliko novca, preporucio bih ti G9X od Logitecha

Prejeben miš
ans je napisao/la:
Ne daji toliko novca, uzmi mx.a 518 za svaku igru je preporučen. Poslušaj me
Vdijet cu jos,al zanimam me za cs 1.6 jel dobar steelseries kana?xD
mx518 nema price za CS,odlican mis neces se pokajat
Ja imam Kanu, prezadovoljan Odlična je za sve FPS igre, pogotovo CS 1.6
Ako vec imas toliko para uzmi sensei, ali ti je bolje sacuvati pari pa kupiti kanu
drizzer je napisao/la:
Ja imam Kanu, prezadovoljan ;D Odlična je za sve FPS igre, pogotovo CS 1.6 ;)
Ma mislim da cu uzet Kanu jer mi dobro izgleda mis i neki ljudi su mi preporucili,a i ne volim da na misu bude previse tipaka :DD
Microsoft Intelli 1.1

Najjeftiniji a za gaming je haj'mo reći dobar.
Ne zalijeći se i ne daji tolike pare bezveze, vjeruj mi ne treba ti nikakav skup miš, ako znaš igrati, igraćeš
Logitech G400 je stroj za te kane , senseie itd ...
storiZZZ je napisao/la:
Ma mislim da cu uzet Kanu jer mi dobro izgleda mis i neki ljudi su mi preporucili,a i ne volim da na misu bude previse tipaka D
Ja sam imao mx518 i sad imam sensei vjeruj mi koji god da uzmes neces se pokajati. Oba misa su predobra, nemaju po meni nikakvih manahana. Sensei naravno bolji na izgled ali iskreno mx mi je nekako bio drazi
storiZZZ je napisao/la:
Vdijet cu jos,al zanimam me za cs 1.6 jel dobar steelseries kana?xD
Ma kod mene je mx, nije meni kana nešto za ruke dok mx sasvim dobro čuči u ruci
zavisi sta igras, rts, fps, mmorpg, ja imam steelseries legendary wow mis, za wow super a za lol bolji mi je mis od 10 maraka, tako pazi da mi nije prevelik ko ova moja cigla. Obicno su za te pare neki ogromni misevi pa pazi onis su losi za RTS igre pravo. btw. da ne otvaram temu drugu temu, sta bi mi bilo dobro za lol, jer sad prodajem ovaj pa kad prodam kupit cu drugi inace za rts i fps igre
Dark_Devil je napisao/la:
zavisi sta igras, rts, fps, mmorpg, ja imam steelseries legendary wow mis, za wow super a za lol bolji mi je mis od 10 maraka, tako pazi da mi nije prevelik ko ova moja cigla. Obicno su za te pare neki ogromni misevi pa pazi onis su losi za RTS igre pravo. btw. da ne otvaram temu drugu temu, sta bi mi bilo dobro za lol, jer sad prodajem ovaj pa kad prodam kupit cu drugi inace za rts i fps igre
FPS igram bilo koji mis ce mi bit bolji od ovog kojeg sad imam al na kraju ipak cu uzet kanu
Mozes za te pare kupiti mis koji pozelis ali puno ti je to kupi
Razer Deathadder ili mx518. Imam razer znaci preciznost je perfektna i izrada miša odlično leži u ruci :) a i mx518 je odličan miš pogotovo ako igras FPS
ako ti se baš daju pare uzmi logitech g700..
mis je vrh!
Sensei lave uzimaj odma, miš je vrh vrhova.

btw. Pogledaj Zowie EC1 ili EC2.
brick je napisao/la:
Sensei lave uzimaj odma, miš je vrh vrhova.

btw. Pogledaj Zowie EC1 ili EC2.
valja li ista sensei za LoL, vidim da je za fps igre odlican
Imam steelseries kinzu v2 pro
Odlican je za CS 1.6 za ostale igre neznam jer neigram nista osim CS 1.6
Kinzu je specifican po velicini i nema dodaatnih tipki osim za CPU tj ukoliko igras cs da si podesis neke stvarcice..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.