Pozz, da li neko zna gdje mogu naci najjeftinije mjesto u Sarajevu za petarde. Prije sam kupovao u Ferhadiji ali svi govore da se ne isplati. Moze li mi neko pomoci, bez spama !
Diskusija
Petarde u Sarajevu
2.205 pregleda · 29 odgovora · otvorena 31.12.2012. u 14:36
Da se nadovezem, ima li ko da prodaje baklju ili da zna nekog da prodaje da mi ostavi broj.
Imas na stupu na onoj pijaci, samo malo prohodas i vidis random likove stoje tu, pridjes nekome i kazes "you got the stuff niqqa?" i on ce te odvesti do svog standa i biraj sta hoces, od petardi do bombi.
Malo je dalje od Sarajeva , to imas dole u Lukavici znas kakvih sve petardi ima i pravo jeftino
Imaš na Otoci, i tamo na kvadrantu :3
Imaš brate kod mene na Grbavici odma ispred pijace a i na pijaci drama jeftine petarde.
Imaš lika na Obadu prodaje petarde, samo izadjite veceras u 12.05 na prozore da cujete rocket launcher kako se cuje.
Ja sam uzimao ondje odma preko puta TUS marketa ima radnja DIO Commerce dobijes racun i sve znaci legalno
Mozda ima i tu, ali uglavnom pogledaj i u okolini, nedavno sam ja sa drugom isao uzimao.
Ne znam kako se tacno zove, ali znam da ima dosta štandova od onih prodavaca, i samo prides i pitas imate li petardi, ako ima odvest ce te u poseban štand, uglavnom potrazi malo, znas se snaci
Ne znam kako se tacno zove, ali znam da ima dosta štandova od onih prodavaca, i samo prides i pitas imate li petardi, ako ima odvest ce te u poseban štand, uglavnom potrazi malo, znas se snaci
Kiseljak
Burazeru, cjene u pola jeftinije nego kod nas
torQ7u je napisao/la:
Kiseljak
bio sam vec jednom, pirat zeleni (ko' sto mi kazemo, obicne petarde) 1KM paket
torQ7u je napisao/la:
Kiseljak
Kakvi plavci, zadeverali se sto su onog ubili kod crkve.
Imaš na Iilidži kod terminala.
mESAAA je napisao/la:
Malo je dalje od Sarajeva , to imas dole u Lukavici znas kakvih sve petardi ima i pravo jeftino
Dobar pdf
pa jarane ti u cijelom Sarajevu ne mozes naci petarde da ti stima cijena il sta vec..
Pa ja cu u Maglaju obic 4 prodavnice i nac sve sto mi treba.
pa jarane ti u cijelom Sarajevu ne mozes naci petarde da ti stima cijena il sta vec..
Vexlor je napisao/la:
Dobar pdf
Ja sam kupovao jucer nesto malo na Otoci, al cu veceras iza 6, pola 7 otici, jer tada oni spuste cijenu, samo da se rijese toga.
Dobrinja 4 - RS - Plava zgrada - Pirotehnička radnja.
grbavica II pijaca
Kakve veze petarde imaju sa Diablom?
Ilidža puna.
Ilidža puna.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.