Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Plava ruža u Sarajevu

281 pregled · 10 odgovora · otvorena 13.06.2013. u 22:47

Ovako, treba mi neko ko zna neku cvjećaru na području Sarajeva koja prodaje plave ruže.

Znači ne crvene, zelene, krimizne, šarene, nego svijetlo ili tamno plave, nijedne druge boje. I ne govorite mi da kupim bijele i da dodajem plavu boju za hranu.

Treba mi za poklon za drugu godišnjicu veze, nije bitna cijena, samo informacija provjerena gdje da nabavim te ruže.

Hvala.
I ps, znam da nema veze sa gamingom, ali je hitno da hitnije ne može biti.
Znam ja jednu Ruzu, ali nije iz Sarajeva :$

Sry, sry for insultes...

Post dobio šamar od miire

prosle godine sam vidio da ima u onoj cvjecari kod podvoznjaga u buca potoku, nezz da li ima sad ali mozes provjeriti 
BeLaYoB je napisao/la:
prosle godine sam vidio da ima u onoj cvjecari kod podvoznjaga u buca potoku, nezz da li ima sad ali mozes provjeriti 
to ću sutra provjeriti, hvala ti, nadam se da još neko zna.
liaar je napisao/la:
ako nadjes javi, trebat ce i meni nesto slicno uskoro 
BeLaYoB je napisao/la:
ako nadjes javi, trebat ce i meni nesto slicno uskoro 
važi važi 
liaar je napisao/la:
Da ti uštedim vrijeme - ta cvjećara ne radi
Kod Vjecne vatre 3KM kom, samo gledaj da ti dadne one koje se nisu puno rascvjetale, jer ako su se rascvjetali sutradan ce pola listova uvenuti i mos je bacit...
Ja neki dan uzimao crvene, al' bile su i plave
Slaviš godišnjicu veze ali poklanjaš ružu koja predstavlja misteriju, umjesto da prosto pokloniš crvenu ružu koja predstavlja ljubav?
BannedOTF je napisao/la:
Slaviš godišnjicu veze ali poklanjaš ružu koja predstavlja misteriju, umjesto da prosto pokloniš crvenu ružu koja predstavlja ljubav?
Cura voli plave ruze.
BannedOTF je napisao/la:
jebiga jarane, k'o što kaže ovaj "lijepi" miire, ne da voli, nego obožava plave ruže.
a ruže su samo osnova svega, bez njih bi mi propalo sve ostalo. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.