Diskusija
Zaključana
Gdje u Sarajevu kupiti ovo cudo ?
211 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.04.2014. u 16:45
Otidji u Legea radnju i ima 100%. Ja imam ovakav samo sto je kod mene tamno plava boja. Ako ne zelis Legea, imas onda Nike, Adidas, Puma Shop u SCC, Skenderija, etc. Ali, ako bas ovakav zelis, svaka Legea radnja ima ovo u razlicitim bojama.
e: Provjeri Pik.ba takodjer
Mire je napisao/la:
Otidji u Legea radnju i ima 100%. Ja imam ovakav samo sto je kod mene tamno plava boja. Ako ne zelis Legea, imas onda Nike, Adidas, Puma Shop u SCC, Skenderija, etc. Ali, ako bas ovakav zelis, svaka Legea radnja ima ovo u razlicitim bojama.
Ma rovio sam po piku nema hahaha ili ne znam naci ili nema :/
smkz je napisao/la:
Znas li slucajno gdje ima Legeina radnja u Sarajevu ? Adresa ili optrilike samo da mi kazes
Mire je napisao/la:
Ne mogu se tacno sjetiti, bila je jedna radnja u Robotu. Ja mislim da imas takodjer uzeti u njihovom glavnom fan shopu u gradu.
Ako nema na auto pijaci nema nigdje
Imam taj sorc dobio sam ga uz opremu mislim da mu cjena nije skupa. Eurobicco ima to 99% , na skenderij pogledaj u sportlajfu na ilidzi.
NOXA je napisao/la:
Imam taj sorc dobio sam ga uz opremu mislim da mu cjena nije skupa. Eurobicco ima to 99% , na skenderij pogledaj u sportlajfu na ilidzi.
smkz je napisao/la:
Ma znam da u Zelji dodje uz opremu ali ne treniram fudbal haha, gdje je taj Eurobicco ? A na Ilidzi nema to sam prvo pregledao sve sportlajfove
NOXA je napisao/la:
sad sam i ja to nasao na googlu
nego eto da vidim ipak da nema jos gdje jer se ovi nasi online shopovi updatetuju jednom u 5 godina pa da ne idem dzaba, sad cu odma otici to da vidim ima li
hvala ti
smkz je napisao/la:
sad sam i ja to nasao na googlu
nego eto da vidim ipak da nema jos gdje jer se ovi nasi online shopovi updatetuju jednom u 5 godina pa da ne idem dzaba, sad cu odma otici to da vidim ima li
hvala ti
hvala ti
Skenderija, 100% ima
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.