ova je fina,ne ide na nargilu hahaha,pa me interesuje neko romanticno mjesto da se popije kafa na Ferhadiji
Diskusija
Gdje odvesti curu u Sarajevu(Carsija-Ferhadija)
535 pregleda · 29 odgovora · otvorena 09.06.2014. u 23:56
A kao zajeban si ako pusis nargilu?
Ma ne brate nego jednostavno je ona takva,ne ide na takva mjesta
Ne znam za neko posebno romanticno ali bih ti preporucio MASH ili Cheers
Vanilla - kod pozorista mladih
Monument - strosmajreva u haustor pa dole ( hladno kad je ova vrucina sad )
Alfonso - kod katedrale
Monument - strosmajreva u haustor pa dole ( hladno kad je ova vrucina sad )
Alfonso - kod katedrale
ma vodi je na darivu i trpaj
ladyx_509 je napisao/la:
Definitivno najbolji izbor Sova
Ako imaš auto,idi na zmajevac nemoReš pogrešit nikako.
Ako ne, preporuka Sova kafić, Alfonso, ili jednostavno idi dole preko Vrelo Bosne šetaj i pričajte ( po meni najbolja solucija )
Ako ne, preporuka Sova kafić, Alfonso, ili jednostavno idi dole preko Vrelo Bosne šetaj i pričajte ( po meni najbolja solucija )
freakys pub skenderija vrh mjesto za svaku priliku
Vama su romantična mjesta u štrosi i ferhadiji, hajd dobro
Ako hoces romantiku, zaobidji štrosu i ferhadiju, jer tu nema romantike
Sve na isti fazon, mrtva "komercijala" i raja koja hoce da se vidi. Tu nema sta da se vidi, veliki promet ljudi, malo vise buke.
Btw, ima jako dobrih kafica (nargila barova), koji su puni tipa Libris, Damask i sl., a ne moraš uzimati nargilu, tako da ono konzervatizam = 0 bodova.
Hotel Hećo, caffe. Kafic na vilsu. Mash nije loš. Ili ovako "zabaceniji" ili ti ga manje poznatiji kafici. Sada ljeto, ako poznajes dobro grad prosetajte kroz carsiju, stari grad i sl.
@majaba : nisam ni rekao da su manje poznati, "ili ovo ili ono"
Sve na isti fazon, mrtva "komercijala" i raja koja hoce da se vidi. Tu nema sta da se vidi, veliki promet ljudi, malo vise buke.Btw, ima jako dobrih kafica (nargila barova), koji su puni tipa Libris, Damask i sl., a ne moraš uzimati nargilu, tako da ono konzervatizam = 0 bodova.
Hotel Hećo, caffe. Kafic na vilsu. Mash nije loš. Ili ovako "zabaceniji" ili ti ga manje poznatiji kafici. Sada ljeto, ako poznajes dobro grad prosetajte kroz carsiju, stari grad i sl.
Post dobio aplauz od Elysium
skile je napisao/la:
Sve na isti fazon, mrtva "komercijala" i raja koja hoce da se vidi. Tu nema sta da se vidi, veliki promet ljudi, malo vise buke.
Btw, ima jako dobrih kafica (nargila barova), koji su puni tipa Libris, Damask i sl., a ne moraš uzimati nargilu, tako da ono konzervatizam = 0 bodova.
Sve na isti fazon, mrtva "komercijala" i raja koja hoce da se vidi. Tu nema sta da se vidi, veliki promet ljudi, malo vise buke.Btw, ima jako dobrih kafica (nargila barova), koji su puni tipa Libris, Damask i sl., a ne moraš uzimati nargilu, tako da ono konzervatizam = 0 bodova.
Ako ti trebamo govorit đe ces trebu izvodit, sta ce bit kad budes trebo uc u nju? 
Na sta su spale ove generacije, boze dragi. Furajte preko fejsbuka, isto dobro.

Na sta su spale ove generacije, boze dragi. Furajte preko fejsbuka, isto dobro.
Dovedi je kod mene, imam ja mirisne svijece i djakuzi... A ti si slobodan par sati ides picis nekog lana, neke DOTE boli te tuki!
P.S. Ako je maloljetno nemoj, ne ide mi se u zatvor!
P.S. Ako je maloljetno nemoj, ne ide mi se u zatvor!
Pravda, Nivea, Sova, Cordoba, Brazil (jos se uklapa sa prvenstvom haha
) Caffe 35 (,avaz twist tower, meni najbolje sto se tice romantike, tamna plava svijetla, kroz prozor gledas Sarajevo sa 35-tog sprata, mislim sta reci jos?), vanilla, element ...
) Caffe 35 (,avaz twist tower, meni najbolje sto se tice romantike, tamna plava svijetla, kroz prozor gledas Sarajevo sa 35-tog sprata, mislim sta reci jos?), vanilla, element ...
Ma u Cumez na karlovacku nula pet
kakvi slageri hahah
skile je napisao/la:
Druže uopšte nije bitno gdje izlazite bitno je da njoj posvetiš što više pažnje i da se osjeća lijepo što je s' tobom a ne što sjedi negdje. Što se tiće nekog mjesta mislim da je to smiješno što pitaš.
Brdjani postaju gradjani, do jucer svjetla gasili sjekirama, a sad su u odjelima.
Brdjani postaju gradjani, do jucer svjetla gasili sjekirama, a sad su u odjelima.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.