Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Molim ADMINA za objašnjenje

405 pregleda · 28 odgovora · otvorena 25.12.2012. u 17:32

http://gamers.ba/forum/2/183857/1/laptop-novi/#tema-post-1840778

Zašto sam na ovoj temi danas dobio šamar , a u obrazloženju da je razlog spam.(Kao i drugi momci)
Ja ovdje ne vidim nikakav spam , a to što sam pored svega naveo da je drugi ljepši od prvog to je isto vid mišljenja.

Ako je neki konkretan razlog molim admina za objašnjenje ili je navedeni mod/admin "imo loše raspoloženje"?

Iskreno , nije mi do 10 bodova imam ih dosta , a ni do statistike jer već imam šamara.

@ispod momak - iskreno lakše je dobit nobelovu nagradu nego aplauz

@engin - čitaj temu do kraja , naveo sam da bobe nisu u pitanju
Također i mene je ošamario bez razloga, i to napisao razlog: spam.
Wantz je napisao/la:
Kakve veze ima laptop sa serverima ?

To je razlog
Nije moj problem što je momak fulio podforum , eto ti gledaš koji je podforum kad hoćeš da postaš na neku temu ko ni 99% drugih ovdje.

I u "cijenjenim pravilima" nema stavka da u slučaju postanja na temu kod koje je pokretač iste promašio podforum svi koji su napisali post na istu bivaju kažnjeni.
Agent47 je napisao/la:
Nije moj problem što je momak fulio podforum , eto ti gledaš koji je podforum kad hoćeš da postaš na neku temu ko ni 99% drugih ovdje.

I u "cijenjenim pravilima" nema stavka da u slučaju postanja na temu kod koje je pokretač iste promašio podforum svi koji su napisali post na istu bivaju kažnjeni.
Samo sam ti naveo razlog samara

HF
Ma nista samo plakat...
Wantz je napisao/la:
Kakve veze ima laptop sa serverima ?

To je razlog
Semir je jako aktivan na forumu (), ali rijetko koristi opciju "U kantu"
DZAVID je napisao/la:
Semir je jako aktivan na forumu (), ali rijetko koristi opciju "U kantu"
Bez uvrede boli mene jer on koristi neku opciju ili ne , zamisli kad bi svi admini bili takvi i davali aplauze , šamare , banove i sl. kad im dođe.
Opcija u kantu postoji i ostali admini/modovi je često koriste što je sasvim normalno , a većina ih odgovori na temu i obrazloži zašto pogrešan podforum i sve vezano za temu.
Agent47 je napisao/la:
Bez uvrede boli mene jer on koristi neku opciju ili ne , zamisli kad bi svi admini bili takvi i davali aplauze , šamare , banove i sl. kad im dođe.
Opcija u kantu postoji i ostali admini/modovi je često koriste što je sasvim normalno , a većina ih odgovori na temu i obrazloži zašto pogrešan podforum i sve vezano za temu.
DZAVID je napisao/la:
Prepoznajem ja sarkazam i ironiju ne brini, nego govorim povezano sa tim tvojim postom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.