Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba vijesti

763 pregleda · 31 odgovor · otvorena 16.01.2013. u 21:44

Znači pišem 3-4 vijesti i svaki razlog pročitaj pravila .

Pravila pročitao već 6-7 puta poslje odbijenih vijesti .

Vijesti su Video : xxxxxx vs- xxxxxx

da napomenem admin mi je prihvatio 3-4 vijesti koje su video vijesti . tako da sumnjam da je to :SSS

ako mozee doticni admin da se javi i kaze sta to ne radim po pravilima
Da nisu prekratke?
Mozda ima previse gresaka?
Postoji vec takva vijest?

Vidi ovog debila, šta aplaudiraš?

Post dobio aplauz od DZAVID

Ja mislim da Dzavid pregledava vijesti pa ga pitaj .
742 je napisao/la:
Da nisu prekratke?
Mozda ima previse gresaka?
Postoji vec takva vijest?

Vidi ovog debila, šta aplaudiraš?
problem je sto mi je prihvacao vijesti iste duzina neki dan a sad ne :S

a vijesti pregledam 3-4 puta zbog gresaka, recimo č ć đ dž i slicno.

a vijest ne postoji jer provjerim :)

ugl. hvala :D
R0bii je napisao/la:
problem je sto mi je prihvacao vijesti iste duzina neki dan a sad ne :S

a vijesti pregledam 3-4 puta zbog gresaka, recimo č ć đ dž i slicno.

a vijest ne postoji jer provjerim 

ugl. hvala 
Bezveze nije odbio sigurno, da ne radiš c/p vijesti sa drugih portala?
exampLe_ je napisao/la:
Bezveze nije odbio sigurno, da ne radiš c/p vijesti sa drugih portala?
sa hltv.org :D

znam da nije bezveze, nego me interesuje u cemu je problem da znaam da ne pravim tu gresku jer svaki dan pisem vijesti
Odbijene zato sto takve vijesti necu prihvatati.

Prihvatio sam par takvih kad sam tek dobik zaduzenje za vijesti, a onda sam reko da takve vijesti necu prihvatat.

Frag Highlighte, vijesti za nove screenshote i trailere necu prihvatiti.

Krajnje je vrijeme da se vijesti ovde dignu na veći nivo.

Sve prijedloge i kritike ostavite ispod.

Uskoro očekujte malu "reformu" što se vijesti tiče.
Iskreno, meni su te vijesti skroz lame. Uopšte nisu vijesti.

Post dobio aplauz od DZAVID

DZAVID je napisao/la:

Prihvatio sam par takvih kad sam tek dobik zaduzenje za vijesti, a onda sam reko da takve vijesti necu prihvatat.

znaci ne moze video trailer i ta sranja .

Zahvaljujem da znam ubuduće :)

jer nije pisalo u pravilima da ne mogu videi sa hltv.
Ta opcija je i uvedena (za mog mandata) da se napiše konkretan razlog odbijanja, dakle tačno preciziran razlog.

Mislim da bas i nema neke potrebe za dizanjem ovih tema, najbolje se obratiti administraciji (moguce da su poruke ignorisane).

Vrlo je moguce da su te vijesti prihvacene, jer nema drugih cisto da bi se popunio index sa vijestima novog datuma.

Tako sam i ja prije radio, kad nema drugih vijesti (nazalost).
DZAVID je napisao/la:

Ti prihvataš vijesti ?
Pa neću VIJESTI tab otvoriti nikad dok ti budeš vodio to.
Čuj hoće na veći nivo a neće Frag Highlihte & Trailere prihvatati? Šta očekuješ da se organizuju gba novinari koji će ići u Tunguziju i izvještavati o političkom stanju te države? Pa šta ti drži vijesti nego traileri i hightlightsi .

A Bože sačuvaj svakakvih bolida.

Post dobio šamar od NIKOLAAAa

DZAVID je napisao/la:

Realno, pojavljivanje novih screenshot-ova (nekih "boom" igara, tipa GTA V) zaslužuje da bude vijest, imho.

A što se tiče trailera i fragshow-ova - nikako.
g0ran je napisao/la:
Realno, pojavljivanje novih screenshot-ova (nekih "boom" igara, tipa GTA V) zaslužuje da bude vijest, imho.

A što se tiče trailera i fragshow-ova - nikako.
Po meni je bolja opcija da neko digne temu sa tim ss-ovima i da se ona stavi u zanimljive. Ne moraju u zanimljivim stajat teme vezane za gba. Kad god upratimo finu temu, oznacimo je ko zanimljivu, ali je, nazalost, takvih tema malo.

@742

Već postoji grupa ljudi zadužena za vijesti, ništa se ti ne brini 
Pa nek' zivnu malo ove vijesti. Ja jedino sto citam je neko presao iz nekog tima, ovaj ubio ovog na nekom mecu  Ako je gamers.ba nek' bude malo vise osvrnut gamerskom svijetu, a ne samo gamerskim dogadjajima. 
Što se vijesti tiće, najpametnije bi bilo da dignete temu i napišete da će oni koji budu redovno pisali iste recimo mjesec dana dobiti Novinar medalju, pa ćeš vidjeti kako se vijesti pišu jer članovima treba nešto za šta će se truditi, neće niko džaba da piše i troši svoje vrijeme kad niko ne prepoznaje i ne nagrađuje njegov trud.
DZAVID je napisao/la:
Po meni je bolja opcija da neko digne temu sa tim ss-ovima i da se ona stavi u zanimljive. Ne moraju u zanimljivim stajat teme vezane za gba. Kad god upratimo finu temu, oznacimo je ko zanimljivu, ali je, nazalost, takvih tema malo.

@742

Već postoji grupa ljudi zadužena za vijesti, ništa se ti ne brini ;)
I definitivno mislim da bi se trebale ubaciti i recenzije igara i hardware-a.
exampLe_ je napisao/la:
Što se vijesti tiće, najpametnije bi bilo da dignete temu i napišete da će oni koji budu redovno pisali iste recimo mjesec dana dobiti Novinar medalju, pa ćeš vidjeti kako se vijesti pišu jer članovima treba nešto za šta će se truditi, neće niko džaba da piše i troši svoje vrijeme kad niko ne prepoznaje i ne nagrađuje njegov trud.
slazem se :)
DZAVID je napisao/la:

@742

Već postoji grupa ljudi zadužena za vijesti, ništa se ti ne brini 
U zanimljivim temama trebaju biti teme koje su vezane za portal, servere, sponzorstva, gaming događaji itd.

Teme na koje ti misliš trebaju da budu sticky u svojim podforumima. Da bi to bilo sve funkcionalno forum se treba pratiti preko foruma, a ne preko indexa. Mislim da čak ni moderatori (čast izuzecima) ne prate svoj podforum preko foruma. Tu isto postoji problem tehničke prirode (potrebno je par modifikacija za takvo nešto).
Mada, opet to sve može funkcionisati bez stavljanja imalo dobrih tema u zanimljive.

Gledam, tamo neka PES diskusija u zanimljivim temama. dafaq ? Takve teme trebaju da budu sticky i to je to. Doduše u nedostatku kvalitetnih i bilo kojih drugih zanimljivih tema/projekata/turnira/contesta i sl. stavljate sve i svašta u zanimljive.

Uostalom, vijesti su najmanji trenutni problem na portalu. Pobrinite se za mnogo važnije stvari.

(ništa lično, znaš i sam  )
skile je napisao/la:
U zanimljivim temama trebaju biti teme koje su vezane za portal, servere, sponzorstva, gaming događaji itd.

Teme na koje ti misliš trebaju da budu sticky u svojim podforumima. Da bi to bilo sve funkcionalno forum se treba pratiti preko foruma, a ne preko indexa. Mislim da čak ni moderatori (čast izuzecima) ne prate svoj podforum preko foruma. Tu isto postoji problem tehničke prirode (potrebno je par modifikacija za takvo nešto).
Mada, opet to sve može funkcionisati bez stavljanja imalo dobrih tema u zanimljive.

Gledam, tamo neka PES diskusija u zanimljivim temama. dafaq ? Takve teme trebaju da budu sticky i to je to. Doduše u nedostatku kvalitetnih i bilo kojih drugih zanimljivih tema/projekata/turnira/contesta i sl. stavljate sve i svašta u zanimljive.

Uostalom, vijesti su najmanji trenutni problem na portalu. Pobrinite se za mnogo važnije stvari.

(ništa lično, znaš i sam  )
Još kad bi mi imali normalne forumaše koji forum prate preko podforuma...
Vijesti su iskreno postale najmanje bitan i najmanje citan dio citavog portala.
Vijesti citaju jedino oni koji igraju CS i to oni koji prate meceve i ekipe.
Pa ljudi vijest o nekom hardwear-u , softwear-u , novoj igri , pes-u , doti , neznam ni ja sta vec bilo cemu osim CS-a se vidi jednom il nijednom u mjesec dana.
Pa garantujem da vise od pola portala je zaboravila kako izgleda dobra vijest , a da vecina ukljucujuci i mene rijetko i pogleda taj dio.
Pise iznad na temi , nisu pozeljne vijesti sa trailerima , screenshotovima , a neki dan bila super tema sa gta 5 wallpaperima ,barem po meni.
Ja sam bio dao prijedlog da se pišu recenzije pod vijesti i ... neslavno je završilo , al nije bitno.
Iskreno mi je dodijalo da kad svaki dan udjem na gamer-s da vidim presao ovaj o onaj , a izvucene ove grupe , onaj tim odustao i sl.
Pa hiljadu gamerskih sajmova da ne kupujem screenfan nikad ne bi cuo ni za jedan
I molim vas bez diplomatskih odgovora , vi pisete vijesti , vi uticete na to , kad je raja ohladila u potpunosti.
Znam da je ova tema suplja kao i mnoge slicne , al mislim da je red da se nesto promijeni.

Nista licno , pozdrav 
Vijesti su bile vijesti dok ih je Riddle pisao. Ovo sad je cista nula. Ovaj tamo, onaj vamo, ovi dobili ekipu, ja nikad cuo ni za koga 
Pogotovo sad dok traje CES moze se napisati vijesti koliko hoces i to kvalitetnih, ali niko nista.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.