Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji procesor kupiti

371 pregled · 31 odgovor · otvorena 24.12.2012. u 14:26

Koji procesor da kupim imam grafu Ati radeon HD 4770
3 gb ram ali mi treba dobar neki procesor posto puno igram igrice treba mi neki procesor razmisljao sam o i3 2100.I da napomenem da mi je socket na maticnoj 1155.Napajanje mi je ATX-400.
Extornia je napisao/la:
Ne pricam ovdje o procesoru, (mada athlon se ne isplati uopste). Nego o grafickoj. Govoris mu da bi njegova HD4770 mogla pokrenut novije igre.
pa moze sp mp nezz hahha
malo druze pogledaj na bugu sta preporucuju ipak siguran sam da ljudi znaju milion puta vise od tebe
federe je napisao/la:
pa moze sp mp nezz hahha
malo druze pogledaj na bugu sta preporucuju ipak siguran sam da ljudi znaju milion puta vise od tebe
Neka oni znaju bolje od mene. Mozda i znaju ali sta imas od Athlona za godinu? Nista. Uzmi kako treba na pocetku il ne uzmaj.
Extornia je napisao/la:
Neka oni znaju bolje od mene. Mozda i znaju ali sta imas od Athlona za godinu? Nista. Uzmi kako treba na pocetku il ne uzmaj.
Athlon X4 msm fm2 je jak kao PII X4 965BE a koji je u rangu i3 a i3 niti se moze clockati niti moze da pogoni jace grafe znaci ni jendu preko 80% dok ovaj athlon kuca na 99%
federe je napisao/la:
Athlon X4 msm fm2 je jak kao PII X4 965BE a koji je u rangu i3 a i3 niti se moze clockati niti moze da pogoni jace grafe znaci ni jendu preko 80% dok ovaj athlon kuca na 99%
Wait... ti si mislio na nove Atlhon. Prokleti AMD i koriscenje istog imena.
Extornia je napisao/la:
Wait... ti si mislio na nove Atlhon. Prokleti AMD i koriscenje istog imena.
da
_oma_ je napisao/la:
Ma de ba kakav i3 da je ne znam ti kakav on je dualac,za jace graficke i najnovije igre treba Quad(ako je full HD reza)...

@nebi dao svoj quad i5 za i3 15te generacije ♥
i3 procesori zadnje generacije su ekvivalentni tvom i5 procesoru.
federe je napisao/la:
ne shvatam sta si htio reci al evo da ti kazem nes
sa bug.hr svima predlazu Athlon X4 prije i3 koji ne moze da pogoni skoro ni jednu grafu normalno(msm jacu)
Buraz ne preporucuju oni taj athlon x4 (ako mislis na 740), zato sto je jaci, nije on jaci stovise on je 10% slabiji, nego zato sto je to nov socket, a i3 je 1155 koji uskoro zamjenjuje 1150, dok ce ovaj fm2 jos trajat, a i3 nebi reko da ne moze pogonit jace, ona nebi pravila botlleneck ni hd7850, cak ni 7870.
R0x0r je napisao/la:
i3 procesori zadnje generacije su ekvivalentni tvom i5 procesoru.
Jesu,jesu al u qrcu
_oma_ je napisao/la:
Jesu,jesu al u qrcu
Tvoj i5 je jedan od slabijih i5 procesora. Star je, i3 3220 ima bolju tehnologiju, manje trosi i ima skoro iste performanse kao tvoj 760

Jedina prednost koju 760 ima su 4 jezgre, i nista vise. Taj procesor ne bih preporucio nikome, jer za manje pare se moze dobiti isto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.