Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hoće li CS 1.6 nestati ?

1.133 pregleda · 72 odgovora · otvorena 17.12.2012. u 21:34

Vozdra raja...

Evo jos jedna anketa ,naime kao sto ste i sami mogli primjetiti , CS:GO postaje sve vise popularniji ,mnogo igraca prelazi na CS:GO.Sta vi mislite hoce li CS:GO potisnuti 1.6 sa gaming scene za par godina ili ste misljenja da ce se 1.6 jos dugo igrati ?
Neće, šta će CS:GO postat popularniji kad ga nemam. Jedva i 1.6 nabavio. Kad bi nesto, tužio bi ih.
ja sam cs 1.6 vec skoro i zaboravio , a imam preko 7500 sati na steamu odigranih 
Sumnjam da ce ikada nestati !!
Vremenom ce CS:GO sigurno postati vise igrana igra, kazem vremenom, ali da ce CS 1.6 nestati to nee !!

Post dobio aplauz od DZAVID

CS:GO mnogo bolji od 1.6 tu nema price.
Za koju godinu ce to definitvno biti kad zvanicno prestanu ovi turniri u cs 1.6.

Et ko ne igra CS 1.6 a ima key ili steam sa njim neka ga da meni 
Sve dodje i prodje . Nadam se da ti je jasno.
ma vremenom mora nestati i ako to nece biti u skorije vrijeme  
Na Balkanu nece nestati jos narednih par godina, ali ce uskoro u svijetu postati nesto sto je quake postao. Uzivajte
B - Nema šanse!  
Nece nikad vjeruj mi. Dolaze generacije, nek nam je Bog na pomoci to sa FB i CS nece silaziti bukvalno, a LOL i WOW ce se jos vise u buducnosti igrati... pa evo danas sgiruno 90% populacije mladje ima racunar koji moze pokrenuti CS i jos jace igre...
U buducnosti ce se velike pare zgrtat na "racunarima". tako da fatajte se designa, programiranja i tako to...

Lol cs nece nestati ako mislis bukvalno, a u drugom smislu raja ga vec prestaje igrati a jedan sam od njih iz razloga sto danas ne mozes naci srw ili igrat neki mix cw a da neko ne koristi wh, aim etc..
zeeca je napisao/la:
Cs 1.6 ce uvek biti najigranija igrica ♥
Ne,neće biti.
Na koji god server uđem,uvijek ima neko wh i uvijek se neko glupira.
Prije visio na 1.6 prije na 1.5 ali onda došla djeca, svako ima cheat nije zabavno više igrati. Milion nekih servera, modova, sigurno 10 mjeseci ga nisam upalio 
Nestati neće da se razumijemo , možda će ga raja malo slabije igrati u odnosu na CS GO , ali biće taj AH ono kao hajmo cs 1.6 da igramo na se vratimo u stara dobra vremena , ja mislim da ću cs igrati još pa sigurno 10tak godina ....
1.6 Je legendarna igrica ali vrijeme je da se nesto i promjeni svaki dan tehnologije napreduje 
Tako i igre

dok je Source totalno profuljen po igracima (ali nije jer igraci nisu navikli na pobosljasnu grafiku itd)
CS:GO je nadmasio i CS:S i CS 1.6

Znaci 1.6 je oslabio cim su presli klanovi na csgo 

Znaci 1.6 je legendarna igra.
Cs 1.6 neće nestati jer će uvijek biti raje koja će to imati na steamu i vući će ih nostalgija za tom igricom.Medjutim smanjenjem broja turnira vezanih sa cs1.6, drasticno ce se i smanjiti broj igrača/korisnika te igrice.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.