CS 1.6 u idućih 5 godina će sigurno i dalje biti u top10 najigranijih igara na steamu. Imat će barem 30000 igrača in-game za 4-5 godina, a kasnije ko i svaka igra nestat će i igrat će je samo nostalgičari, s vremena na vreme. Nove generacije se neće vraćat na 1.6, tako da je izvjesan njen nestanak za nekih 10ak godina, ali opet kažem, biće nostalgičara. Za CS:GO se još ne može govoriti kako će napredovat, jer sve zavisi od update-ova. Ukoliko igru približe nama (1.6 igračima) preživet će, ali pošto se najviše savjetuju sa CS

igračima, sumnjam da će nešto drastično promenuti.
Ja se iskreno nadam da će CS ProMod naslediti 1.6, jer igra ima potencijala kod nas i može uspeti na Balkanu.
1. što 85% nas ne može normalno igrat GO jer su nam pc-evi kante,
2. što nama (1.6 igr.) odgovara, jer puno liči na 1.6 po gameplayu. Igru su odnedavno počeli redovno apdejtovati i oko marta-aprila očekujem izlazak iz beta faze. Ljudi još nisu upoznati sa igrom, ali neka, zaživet će kod nas, ja vam kažem.
@milan1101
@sniiz
Vi prepoznajete kvalitet. Igra možda nema uberhigh grafiku, ali doće s vremena na vreme. Ja u CS:GOvnetu ne vidim budućnost. Imam ga i ja, ali nisam onaj tip nafuranog deteta koje razmišlja kako će on ako sada krene igrat GO i nabija skill jednog dana biti uzor početnicima. Nijedan 1.6 igrač nije nikada išao na to (old sql). Svi su igrali iz zabave, samo što je jednom sve došlo na svoje pa su se mnogi proslavili. Igraću što valja, a ne što igra neki f0rest, GeT_RiGhT, Neo... Zato savet - cspromod.com, prati uputstva i uživaj

I ja ću dok raspust dođe
Evo za neke koji ne znaju šta je CSP ->
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xlD7gnCHCvI