Pozdrav svima.
[Veličina / Dimenzije] : Velicina treba da odgovara youtube background-u
[Slika / Render / Stock] Pošto je gaming kanal treba da bude u vezi gaminga.Znaci poznatiji likovi iz igara (Connor,Hitman,ovaj novi iz Far Cry 3 i slični,tj. da bude nešto u gaming stilu)
Primer neki backgrounda:

[Boje] : Svejedno mi je samo da se uklapa u ove likove i da izgleda lepo.
[Font] : Bilo koji font, samo da se uklapa.
[Text / Naziv / Citat] : Da piše sa strane, ili negde gdje se uklapa gamerexq te isto tako negdje subscribe
[Stil izrade] : /
[Transparent] : /
[Okvir] : /
c/p
sa TRN-ove teme, jer u principu, na isti fazon sve treba ići osim imena, prozivoljan font, boja etc., samo da bude na fazonu tih likova iz igara. ( pogotovo da bude Vaas iz FC3 i Connor, ostale ako hoćete mogu i pokemoni biti samo da to bude dobro uklopljeno
)
NAGRADA : Pošto nemam bodova, jer sam u minusu, nagrada će biti :
Guest Pass: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY
Guest Pass: Shattered Horizon
Igra Bad Rats: the Rats' Revenge
5x DOTA 2
znači ovo je na steamu sve, ko odradi najkvalitetnije, nagrada su ovi "itemi" =)
[Veličina / Dimenzije] : Velicina treba da odgovara youtube background-u
[Slika / Render / Stock] Pošto je gaming kanal treba da bude u vezi gaminga.Znaci poznatiji likovi iz igara (Connor,Hitman,ovaj novi iz Far Cry 3 i slični,tj. da bude nešto u gaming stilu)
Primer neki backgrounda:

[Boje] : Svejedno mi je samo da se uklapa u ove likove i da izgleda lepo.
[Font] : Bilo koji font, samo da se uklapa.
[Text / Naziv / Citat] : Da piše sa strane, ili negde gdje se uklapa gamerexq te isto tako negdje subscribe
[Stil izrade] : /
[Transparent] : /
[Okvir] : /
c/p
sa TRN-ove teme, jer u principu, na isti fazon sve treba ići osim imena, prozivoljan font, boja etc., samo da bude na fazonu tih likova iz igara. ( pogotovo da bude Vaas iz FC3 i Connor, ostale ako hoćete mogu i pokemoni biti samo da to bude dobro uklopljeno
) NAGRADA : Pošto nemam bodova, jer sam u minusu, nagrada će biti :
Guest Pass: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY
Guest Pass: Shattered Horizon
Igra Bad Rats: the Rats' Revenge
5x DOTA 2
znači ovo je na steamu sve, ko odradi najkvalitetnije, nagrada su ovi "itemi" =)