Pozdrav svima.
Posle posta u FanArt riznici gde sam trazio da mi neko uradi background za yt,odlucio sam da dignem temu sa bodovima,jer mi niko nije uradio background(niko nece nista da radi bez bodova
)
[Veličina / Dimenzije] : Velicina treba da odgovara youtube background-u
[Slika / Render / Stock]
osto je gaming kanal da bude u vezi gaminga.To znaci da zelim poznate likove iz igara(Connor,Hitman,ovaj novi iz Far Cry 3 i slični,znaci da bude nešto u gaming stilu)
Primer neki backgrounda koji mi se svidjaju:

[Boje] : Svejedno mi je samo da se uklapa u ove likove i da izgleda lepo.
[Font] : Bilo koji font, samo da se uklapa.
[Text / Naziv / Citat] : Da pored likova, pise HDFitzy i da negde pise malim slovima Subscribe.
[Stil izrade] : /
[Transparent] : /
[Okvir] : /
Znaci nemoraju biti isti backgrounda kao sto sam postavio u primerima,treba mi drugacije samo na taj fazon.
A sto se tice teksta on treba da mi stoji u uglu videa,nesto slicno ovome
https://www.youtube.com/watch?v=7junbtcy5M4
(Pogledaj u donjem levom uglu)
Eto,nadam se da ste razumeli sta zelim,najboljem radu dajem ove bodove,a ako bude prelep background bice jos neka nagrada
Posle posta u FanArt riznici gde sam trazio da mi neko uradi background za yt,odlucio sam da dignem temu sa bodovima,jer mi niko nije uradio background(niko nece nista da radi bez bodova
)[Veličina / Dimenzije] : Velicina treba da odgovara youtube background-u
[Slika / Render / Stock]
osto je gaming kanal da bude u vezi gaminga.To znaci da zelim poznate likove iz igara(Connor,Hitman,ovaj novi iz Far Cry 3 i slični,znaci da bude nešto u gaming stilu)Primer neki backgrounda koji mi se svidjaju:

[Boje] : Svejedno mi je samo da se uklapa u ove likove i da izgleda lepo.
[Font] : Bilo koji font, samo da se uklapa.
[Text / Naziv / Citat] : Da pored likova, pise HDFitzy i da negde pise malim slovima Subscribe.
[Stil izrade] : /
[Transparent] : /
[Okvir] : /
Znaci nemoraju biti isti backgrounda kao sto sam postavio u primerima,treba mi drugacije samo na taj fazon.
A sto se tice teksta on treba da mi stoji u uglu videa,nesto slicno ovome
https://www.youtube.com/watch?v=7junbtcy5M4
(Pogledaj u donjem levom uglu)
Eto,nadam se da ste razumeli sta zelim,najboljem radu dajem ove bodove,a ako bude prelep background bice jos neka nagrada