Ako je nekom mrsko i uradit će nešto bezveze nek se ni ne trudi.Ovih 50 bodova nije limit,svi koji hoće zaradit bodove nek se potrude,ko neće nemora ša ću vam ja ,ja kažem neko možda dobije i 120 bodova al j**** kad je netko lijen i neće zaradit nemora.Znači pravim gamerski Youtube kanal.
Potreban mi je Background,ne nešto djetinjasto ono sa nekim karakterima i glupostima nego samo tekst neki font sličan DODGERU ali ne toliko velik,da se sjaji na par mjesta.Znači :
[Veličina / Dimenzije] : Da znam dimenzije nebi tražio pomoć
[Slika / Render / Stock]:Ništa
[Boje] Svjetlo plava,bijela ili me iznenadite
[Font] : neki fin boldani ali da je jasan
[Text / Naziv / Citat] : sa jedne strane d0ubt a sa druge Gameplays,tekst da bude okrenut prema unutrašnjosti.
[Stil izrade] : / .png i sačuvati .psd molim (:
[Transparent] :Ne
[Okvir] :Ne
Kod Avatara uradite slično kao kod backgrounda:
[Veličina / Dimenzije] : 100x100
[Text / Naziv / Citat] : dGP
[Okvir]: Ne
Ko uradi oboje a da mi se sviđa dobija 75 Bodova,50 ovako,a 25 transakcijom.Ko uradi samo background ili samo avatar transakcijom dobiva 25 bodova.
Ne morate se držati ovih pravila što se tiče boje i fonta,možete me i iznenaditi sa svojim potpuno drukčijim dizajnom
Potreban mi je Background,ne nešto djetinjasto ono sa nekim karakterima i glupostima nego samo tekst neki font sličan DODGERU ali ne toliko velik,da se sjaji na par mjesta.Znači :
[Veličina / Dimenzije] : Da znam dimenzije nebi tražio pomoć
[Text / Naziv / Citat] : sa jedne strane d0ubt a sa druge Gameplays,tekst da bude okrenut prema unutrašnjosti.
[Okvir] :Ne
Kod Avatara uradite slično kao kod backgrounda:
[Veličina / Dimenzije] : 100x100
[Text / Naziv / Citat] : dGP
[Okvir]: Ne
Ko uradi oboje a da mi se sviđa dobija 75 Bodova,50 ovako,a 25 transakcijom.Ko uradi samo background ili samo avatar transakcijom dobiva 25 bodova.
Ne morate se držati ovih pravila što se tiče boje i fonta,možete me i iznenaditi sa svojim potpuno drukčijim dizajnom