Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

YouTube novi style

340 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.12.2012. u 07:56

Pozz, evo dobio sam ovaj "novi" YT homepage, stvarno je neki ružan. Imali ikakve sanse da vratim onaj stari, slao sam im feedback u kojem sam napisao da želim stari Ako dosta ljudi posalje feedback mozda nam vrate onaj stari a ne ovaj koji je povezan za google+ i nesto takvo
Koliko ja znam ne mozes vratiti stari style jer trenutno svima prebacuju na novi skin.
Ma evo i ja sam baš sada tražio po net-u i izgleda da nije moguće vratiti stari style, koja glupost!
Pogledaj malo bolje opcije i sve je jednostavnije mnogo tako da meni se ovaj skin sviđa
Ako me išta nervira to je što svaki put kada refresh youtube moram da idem: My subscriptions > Uploads Only

Ako postoji kakvo riješenje ili da način da obrišem What to Watch share it

Brix not working, anyway najlakši način da pratite kada neko izbaci novi clip jest
- http://www.youtube.com/my_subscriptions?feature=mhee

Izzatron HAHAHAHAHAHAHAHA ROFL!
Evo kako da vratite stari layout:

Ako imate chrome ctrl+shift+j
Ako imate firefox onda ctrl+shift+k
Ako imate IE onda F12

Idite na console tab i ukucajte ovo:

document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=; path=/; domain=.youtube.com";window.location.reload();

onda upri u enter ko u zivotinju!

Zatim reloadajte yt i trebalo bi se vratiti na stari
Brate jeste vi došli na jutjub da slušate pjesme ili šta?
Uopste nije bitno kakav mu je izgled
Izzatron je napisao/la:
(Y) Zbog glupusti se peglati, ne vrijedi
Izzatron je napisao/la:
pa sve mi sjebano ovako, neznam gdje je sta
noisewave je napisao/la:
pa sve mi sjebano ovako, neznam gdje je sta
jest vala , dva centimetra pomjereno -_-
Brix je napisao/la:
Evo kako da vratite stari layout:

Ako imate chrome ctrl+shift+j
Ako imate firefox onda ctrl+shift+k
Ako imate IE onda F12

Idite na console tab i ukucajte ovo:

document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=; path=/; domain=.youtube.com";window.location.reload();

onda upri u enter ko u zivotinju!

Zatim reloadajte yt i trebalo bi se vratiti na stari :)
Jes i svaki put kad ocistis browser ccleaner-om moraces to sve ponovo da uradis, sto je naravno jako dosadna stvar :r
Pokvarili ga kao i LOL.
ccc pa samo izgled gledate, cuj ruzno :r

sad je mnogo lakse naci video od subova nego na starom
Ja ga imam vec pola godien cak sma review radio na you tueb meni se osobno svidja kao nekom sto radi na YouTube samo zato sto je subscribe blizi lajku a i lakse je nac stare subscriptions. Jedino sto mi se ne svidja kao partneru sto se ne vidi vise ona slicica partnerska iznad klipa,a ni emisije vise nisu onako istaknute plavo u naslovu .. a sa perspektive gledaoca mislim da je puno boljenego sto je bilo .. i da mozete lako vratit stari izgled momak je gore objasnio dobro ..
Ja sam ovakav style imao prije 3/4 mjeseca i prije mjesec mi se vratio stari evo sada opet novi.. Po meni glupost
Đeni zeve, ubi u oči.
Ma bezveze, neki white edition stil.

Sto je najgore sad nema ono sto je prije bilo pored "pretplati se" tipke da kliknes i pokaze ti se vise videozapisa od tog lika, sad moras ici na njihov channel da gledas, glupost.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.