Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

YouTube partnerstvo

238 pregleda · 13 odgovora · otvorena 04.01.2013. u 00:41

Pozdrav.

Zanima me koliko treba otprilike imati subscribera, pregleda na svim klipovima da bi se moglo ostvariti partnerstvo sa socialblade.com (jel oni najmanje zahtjevaju)

Nemojte samo govoriti da pogledam jel mogu poslati zahtjev za partnerstvo, već sam gledao i ne mogu.

Daj svoj kanal i reći ću ti.
Nema šanse ovako.
Headmyster je napisao/la:
Daj svoj kanal i reći ću ti.
Nema šanse ovako.
Mislio sam poslati na pm, al pun inbox.

http://www.youtube.com/eldinmvm
Tek sam prije 3 dana napravio ovaj acc, jer sam na starom imao strike, pa nisam mogao apply for partnership.

EDIT:

Pa znam i ja da nema šanse sada, ali samo se informišem za poslije.
1000+ Viewa
na 20+ Videa/Klipova , najmanje duzine 1 min+
sa 200+ Subscribera

Naravno da ti kanal ima dobru reputaciju

to mozes vidjeti :
[color=red]Odes na Youtube >> Strelica u gorjnem desnom cosku pored imena kanala>>KLIK ON IT! >>Zatim idi na podesavanja>> kad ti otvori proklizi i to e to [/color]

[color=red]A svoje stanje Yt kanal mozes provjetiti na sljedecem linku :[color/]

http://socialblade.com/youtube/user/eldinmvm
djkendy90 je napisao/la:
1000+ Viewa
na 20+ Videa/Klipova , najmanje duzine 1 min+
sa 200+ Subscribera

Naravno da ti kanal ima dobru reputaciju :D

to mozes vidjeti :
Odes na Youtube >> Strelica u gorjnem desnom cosku pored imena kanala>>KLIK ON IT! >>Zatim idi na podesavanja>> kad ti otvori proklizi i to e to

[color=red]A svoje stanje Yt kanal mozes provjetiti na sljedecem linku :[color/]

http://socialblade.com/youtube/user/eldinmvm
nije tocno !
za normalan partnership sa netwrokom RPM trebas 100daily views i 100+ subscirbera moras imati da postujes pravila i to je to ! :)
i kanal mora bit 3mj najmanje star ! :)
Jura42 je napisao/la:
nije tocno !
za normalan partnership sa netwrokom RPM trebas 100daily views i 100+ subscirbera moras imati da postujes pravila i to je to !
i kanal mora bit 3mj najmanje star !
Svaka tvrtka šonjo koja nudi partnerstvo ima razlicite uvjete
Jura42 je napisao/la:
nije tocno !
za normalan partnership sa netwrokom RPM trebas 100daily views i 100+ subscirbera moras imati da postujes pravila i to je to !
i kanal mora bit 3mj najmanje star !
Jeste ali to nisu gaming kompanije i kad tad će ti biti izbrisan video. Svaka igra koju uploadaš je copryright i to je zabranjeno, i moraš biti partner sa gaming kompanijom koja ti daje acces da upload to sve. Također to su glupe, nepovjerljive kompanije, malo se zarađuje i nema ništa od njih
Ja sam slao zahtijeve kad sam bio na nekom solidnom ranku sto se tice pregleda, tad sam imao 600 subz, i nekih 20k pregleda po sedmici i odbili su rekli su mi da su kriterije niske te da zahtijev ne moze biti realiziran, moguće je pokušati ali moras imati truda uloženog u kanal moras to pokazati moras imati jednostanvno talenat i volju za neki projekat koji planiras pa tek kasnije onda ganjaj partnerstvo nema od tog zarade i profita ako nisi gledan i zanimljiv.

Btw zahtijev salji na mail: [email uklonjen]

Fino obrazložiš šta želiš i pošalješ on će ti odgovorit u roku od 24h.
Headmyster je napisao/la:
Jeste ali to nisu gaming kompanije i kad tad će ti biti izbrisan video. Svaka igra koju uploadaš je copryright i to je zabranjeno, i moraš biti partner sa gaming kompanijom koja ti daje acces da upload to sve. Također to su glupe, nepovjerljive kompanije, malo se zarađuje i nema ništa od njih
Hoćeš reći da nema ništa od moviemakinga, tj. od cs ?
Kako je onda kry parner već duže vrijeme i sve je udure
HRNJAK1S je napisao/la:
Hoćeš reći da nema ništa od moviemakinga, tj. od cs ?
Kako je onda kry parner već duže vrijeme i sve je udure
Nise me dobro skontao
Čitaj sve a ne između redova. Možeš upload šta god hoćeš, cs editing,bf, svoj život igre sve, ali za sve postoje određene kompanije koje to gledaju. Npr kry ima gaming channel i partner je sa machinimom jer ona mu daje dozvolu na svaki njegov video tako da poslije nebi bio niti jedan izbrisan. Razumiješ li šta ti pričam?
Evo ja danas sklopio ugovor za RPM networks imam 53 subscribera i ukupno 12 k pregleda, a samo 7 klipova (2 su privatna) !

http://www.youtube.com/user/WantzTV
ja ne znam i sta ce vam partnerstvo, dobijate 1$ na 1k pregleda :S
Za vecinu partnershipa, nije ti potreban broj subscribera, vec broj pregleda kanala i videa.
Oko 600views po klipu u roku od 24 sata ti je dovoljno za machinama partnerstvo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.