Diskusija
[CoDBO2] Diskusija
183 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.11.2012. u 19:36
Najgori call of duty do sada više uopšte ne lici na call of duty igra sve više podsjeca na StarWars
Ovo max detalji ?
Pa vi mene zajebavate
Grafika ista kao prije, isti engine, zvukovi karina kao i u proslom Black Opsu i too much Crysis in it. Sve bi bilo uredu kad se ovo ne bi zvalo Call of Duty.
Pa vi mene zajebavate

Grafika ista kao prije, isti engine, zvukovi karina kao i u proslom Black Opsu i too much Crysis in it. Sve bi bilo uredu kad se ovo ne bi zvalo Call of Duty.
Moje iskustvo u codu.
Sa dvicom je sve bilo super, zajebancija, igranje s rajom u igraonama i tako, zatim dođe četvorka, također super zabava za igraone bila, tu prestaje taj savršeni cod serijal, počinju sve gore i gore igre, i na kraju dolazi black ops 2, razmišljam da ga uzmem za konzolu isključivo zbog zombija i to je to, svaki cod u zadnje vrijeme je katastrofalan i to mogu reći iz vlastitog iskustva. Bivši sam fps igrač i freak, prešao sam na strategije.
Sa dvicom je sve bilo super, zajebancija, igranje s rajom u igraonama i tako, zatim dođe četvorka, također super zabava za igraone bila, tu prestaje taj savršeni cod serijal, počinju sve gore i gore igre, i na kraju dolazi black ops 2, razmišljam da ga uzmem za konzolu isključivo zbog zombija i to je to, svaki cod u zadnje vrijeme je katastrofalan i to mogu reći iz vlastitog iskustva. Bivši sam fps igrač i freak, prešao sam na strategije.
Nedov post objanio. Svaki call of duty je na isti kalup, jednostavno nek prave igru ako treba 5god, kao što radi roctars ili ea a ne ovako godišnje 2 coda
Razočarali su me opet.
Razočarali su me opet.
Sta vi ne volite promjene?Sta bi rekli da je svaki CoD na kalup CoD2? 2 riflea 2 assault puske i pucaj.Postane dosadno.Ali eto,za nase prostore nije CoD.Iskreno.100km za igru je previse (u odnosu na prosjecnu platu u BiH).Za nas ti je CS 1.6 (iako ga ne igram) i PES.Radije sebi kakve dobre patike uzet za 100km 
btw,ja igram CoD4

btw,ja igram CoD4
Meni predobra sto se tice singleplayera, jest da moram igrat na low detaljima sa pišljivih 50 fps :S, igra je dobro optimizirana pa grafika nije nešto. Al dosad mi najbolji BF3 nekako kao pucačina posebno zbog ogromnih mapa i samog gameplaya.
Isti game engine a drugo vrijeme puškaranja. Singleplayer je uvijek bio dobar u CoD-u, MP je dobar kad se malo levelaš pa te ne nabijaju ko kantu po mapi, ali sve u svemu CoD ko CoD. trči i puškaraj. Jedino što mi se sviđa je što više nisu kill streaks toliko važni, sad više igra ulogu skupljat bodove da aktiviraš killstreak što je donekle pomak jer u prijašnjim verzijama ljudovi isto saksije, u svakom ćošku po jedan čeka da neko naiđe.
Što se tiče grafike i destruktivnosti mapa, isto ko i prije. malo su sad ko naime poboljšali osvjetljenje i toplinu boja na mapama taj nekakav MLAA ili FXAA šta li su već kentrali (barem koliko sam skontao po reviewima, meni brate sve isto)
Zombie mod je ok, onako sa ekipom na TS-u se da fino zabavit, a sve ostalo je isto ko i prije, zabavna igra da te prođe želja za ubijanjem online ljudova i ništa više.
Što se tiče grafike i destruktivnosti mapa, isto ko i prije. malo su sad ko naime poboljšali osvjetljenje i toplinu boja na mapama taj nekakav MLAA ili FXAA šta li su već kentrali (barem koliko sam skontao po reviewima, meni brate sve isto)
Zombie mod je ok, onako sa ekipom na TS-u se da fino zabavit, a sve ostalo je isto ko i prije, zabavna igra da te prođe želja za ubijanjem online ljudova i ništa više.
ma nidje veze, bolje bilo prije
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.