Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Punk buster

101 pregled · 6 odgovora · otvorena 06.12.2012. u 15:12

Instalirao sam kod i pita oce li instalirati punk buster. Ja ga nisam instalirao. Pa vas pitam sta je punk buster i cemu sluzi
Ako ćeš igrati online moraš ga instalirati. Punkbuster ti je kao neka vrsta zaštite koja ne dozvoljava korisnicima da izvrše neke radnje koje nisu po pravilima (čitaj cheat i ostale stvari).

Post dobio aplauz od ned

Punkbuster je sistem zaštite od varanja za igre koje se igraju preko interneta. Dakle, jednostavno rečeno služi da spreči da neko od igrača koristi neke zabranjene radnje i tako sebe stavi u povlašćenu poziciju u odnosu na druge.

Post dobio aplauz od ned

Edinho je napisao/la:
Punkbuster je sistem zaštite od varanja za igre koje se igraju preko interneta. Dakle, jednostavno rečeno služi da spreči da neko od igrača koristi neke zabranjene radnje i tako sebe stavi u povlašćenu poziciju u odnosu na druge.
Ja nemam original cod 4 nego kopiju koju sam downloadovo. Da li ce mi Punk Baster ometati igru posto nema original?
Crnogorac je napisao/la:
Ja nemam original cod 4 nego kopiju koju sam downloadovo. Da li ce mi Punk Baster ometati igru posto nema original?
Neće , a moraš ga imati kako bi igrao COD u suprotnom će te stalno kickati :)

Skini pb , i update ga.
Crnogorac je napisao/la:
Ne bi trebao imati problema 
Edinho je napisao/la:
Ne bi trebao imati problema :)
OK INSTAL SAM GA HVALA PUNO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.