kako mogu promjenit jezik na cod 4 iz ruskog na englenski
Diskusija
Call of duty 4 change language
71 pregled · 3 odgovora · otvorena 05.12.2012. u 19:07
Probaj ovaj peč: http://www.gamershell.com/download_28304.shtml
Ako ti ne uspije, nažalost, morat ćeš skidati novu verziju CoD 4, jer sam to našao na forumima.
Ako ti ne uspije, nažalost, morat ćeš skidati novu verziju CoD 4, jer sam to našao na forumima.
Otvori start pa kucaj "regedit", zatim otvori "software" -> Activision -> Call of Duty 4. Nadji language key i probaj promijeniti sa "ru" na "en".
batice samo skini englich languge pronadji nedje patch instaliraj ga i otidji
C/Program Files/Activision/Call of Duty i onda pronadju i folderu od cod4 ruski jezil on je u folderu i kada skines patch onda ga instaliras u taj folder dje ti je cod4 i izbrisi ruski folder i premjesti tu engleski jednostavno je vjeruj mi
i ja sam imao takvih problema samo sto je bilo na talijanskom ...PROBAJ OVO STO SAM TI REKAO I MORA MOCI
C/Program Files/Activision/Call of Duty i onda pronadju i folderu od cod4 ruski jezil on je u folderu i kada skines patch onda ga instaliras u taj folder dje ti je cod4 i izbrisi ruski folder i premjesti tu engleski jednostavno je vjeruj mi
i ja sam imao takvih problema samo sto je bilo na talijanskom ...PROBAJ OVO STO SAM TI REKAO I MORA MOCI
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.