Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba MC server projekat zatvoren

773 pregleda · 32 odgovora · otvorena 17.11.2012. u 23:14

Ljudi radi neodgovornosti pojedinaca primoran sam da zatvorim projekat GAMERS.ba Minecraft server. Imam već ponudu da držim jedan community, prihvatio sam je. Naravno moja aktivnost na podforumu sa moderatorom(ako ga uopšte i zadržim nakon svega, u prevodu ako mi ga ne skinu) se neće smanjiti, tako i aktivnost na web sajtu. Nažalost, možda nekad kad bude bolja situacija opet dignemo sve na noge do tad se tipkamo preko foruma samo o drugim stvarima. Nakon godinu i više dana primoran sam ovo ugasiti, žao mi je da toliko je vremena propalo, ali drugi to previše iskorištavaju. Ima toliko toga za reći, ali šutit ću, kad sam do sad šutio i dalje ću.

Za one koje zanima, admin ekipa i ja smo još uvijek tu, od nas u skorije vrijeme možete očekivati veliki projekat nas, nismo nikoga sjebali, možete očekivati i server sa naše strane, ovaj put bez ograničenja i stvari koje će nas sputavati u daljnem radu.

Također hvala svima koji su davali potporu našem radu, ali ljudi ovako više neide. Izgleda da neki vole više sebe od ovog communitya.

Cheers.

Vole vas brix, vitality, ned, ermin, digitalac anel i ostatak ekipe.

e: imao sam pristup,za njega nisam znao, neke stvari sam raskrstio sa vlexom ali opet ostaje isto, ne znam šta da vam kaže, ispadoh ja da nabijam hejt, možeš mislit, al eto, sve u svemu smatrajte me glavnim odgovornim kao i do sad. 
Citam i suze ronim odose mi 2 sedmice zivota hahah al nema veze Brix imas me u prijateljima na Fb Meho Bolan Javi ako budes sta otvaro igrat cu ako mozes stavi staru mapu

Voli vas Meho ♥
Nick na serveru mi je bio : VEZINHO !

E Bože , Bože čitam i ne vjerujem.

Trudio sam se da sa svima uspostavim dobar odnos , svi koji su me upoznali , znaju kakav sam bio , nisam nikada bio odvratan i uvijek sam pomagao memberima , novi memberi koji dođu na server od mene su uvijek dobijali pomoć ako im je bila potrebna.
Stvarno ne znam ko je ovo od administracije uradio , ali znajte da vam ovo nije lijepo , da ovo ovako propadne , pa i gamers.ba zajednica se dizala i putem majnkrafta isto kao sto se dizala i preko kantera , coda , sokera i tako ..

Admini su stvarno bili pošteni i uvijek su pomagali , ned prvi , zapao sam negdje u divljini , a tek počeo igrati , a kopao i nasao diamonde , iskopam prvi nece ( imao kamenu krampu ) i ned dođe teleportira se meni , iskopa dao mi krampu da iskopam , ja mu vratio , i na eventima , Brix je evente čak sa nama znao igrati , ned nas je uvijek zezao gađao grudvama , pa se neki bunili/ljutili , uvijek mi je bilo sa njima zanimljivo igrati evente , kao što su imali "tačku" na par igrača i samo njih zezali , ali svima nam je to bilo u šali , čak i tim igračima !

Ned : Kada god sam mu se javio , nikada nije ignorisao , uvijek mi je odgovorio.Dizao je svaki dan 5-6 event-a !

Ermin : Sa njim sam 3-4 put ustupio u kontakt , malo smo pričali na teamspeaku , smijali se nekoj djeci ( imaju 10-11 godina ) , pa jednom od njih ned spawnao zombi-e , on govori nemoj , ma plač. :D

Brix : Sa njim nisam toliko često pričao , jer nikada mi ništa nije trebalo , dok je on bio na serveru

ViTALITYZ : Sa njim nisam stupio ni jednom u kontakt ..

anelcolo ( mislim da je ovako ) : njega nisam ni vidio 2-3 put na serveru , izgleda da ne igramo nikada u isto vrijeme ..

Userking : Mali neki ima 10 - 11 godina , odličan kao igrač , uvijek pomagao , bio na teamspeaku , bio veoma aktivan :D

Mehobrate : Lik koji mi je prodavao par puta diamonde , koji je prelazio iz fakcija i fakcije , sa mnom , sa kojim sam pravio njegovu farmu i pomagao mu sa materijalima , i njemu je žao sigurno isto kao i meni jer nam ode server. :S

BERZEK : Osoba koja mi je postala draga za 2 dana , koja mi je dala prostor u svom "dvorcu" takoreći , koji ja imao 3-4 sprata , dao mi svoju XPFarmu , bio je veoma društven , nemam ni jedan njegov kontakt , ako mi neko može dati nešto njegovo , jer stvarno pomagao sam mu , pomagao mi je , a samo smo se 2 dana tako ono "družili" , prije toga sve ja mu prodam diamonda , ili mu nešto prodam i to je to. Zato ako neko ima neki njegov kontakt , da mi da'ne ako nije problem. :D

Veca : Kada je počeo tražio je pomoć na public čatu , ja sam mu se javio u pm i pitao šta mu treba , on mi je napisao "spisak" šta mu treba , da bi napravio kuću , i ja sam mu dao nekih boljih materijala , on je to sebi sve lijepo napravio , bio sam tu pomagao sam mu , davao mu nekada diamonde ( s' tim da mi je karticom htio kupovati , ali nisam htio , ako smo drugovi , drugovi smo ! ;D ) , ali kasnije smo se posvađali on je otišao u drugu fakciju , malo se zakačili , i zadnji dan na serveru kupim od njega krampu i odnosi su krenuli na bolje.

Cika : Veoma dobar kao osoba ! Uvijek bio na usluzi i uvijek je htio pomoći.Imao je veoma dobru krampu , koju mi je dao da koristim , jer nisam imao ništa , a našao diamonde , i on mi dao , a to je njegova "glavna" krampa koju je koristio valjda.I ja propao u lavu sa krampom i svom svojom opremom ( za moju opremu me iskreno bolilo ! ) , ali bilo mi krivo , jer sam mu obećao vratiti, tražio sam da mu platim , ali nije on htio.

NOXEZZZ : Prodao mi par puta iteme , na teamspeaku par puta smo prčali , upoznao sam ga odmah na početku , sve što ima htio je prodati , čak i "Dirt" hahahaha :D

Doowla : Ovaj lik mi je pomogao na početku , prva 2-3 dana kad' sam krenuo , pozvao me u fakciju , odmah sam ušao naaravno , dao mi je iteme , i sve , ja sam sagradio kuću i tako sam krenuo igrati u njegovoj fakciji , sve sam tu sebi napravio i dva druga i ja se odvojimo iz te fakcije , napravimo sebi veliki dvorac i podzemlje , i tu smo živili , mnogi moji prijatelji su dolazili , pokazivao sam , znaju o čemu pričam ..

Poljak : Prijatelj iz reallife , njega sam doveo ovdje na server , zarazio se ovom igrom , isto kao i ja i ne znam stvarno gdje ćemo sada on i ja igrati. :D

Ronscott2 : Ovo je englez , upoznao sam ga u 1.3.2. , on mi je dao da živim sa njim , kasnije smo izgradili kuću zajedno i ja jednostavno prestao igrati minecraft.Prošlo je [/U]neko vrijeme i ja sam počeo igrati 1.4.2. , i posle 4-5 dana javlja mi se on , registrovao se , ja ga odmah u fakciju pozovem , dam mu mjesto gdje će izgraditi kuću , i kasnije je prešao sa mnom u dvorac i napravili smo svoju fakciju ..

cakanez0r : Bio je često na teamspeaku , pričali smo često , kopali smo 1-2 put , našao mi je lika kod kojeg da kupim "fortune" krampu ..

CaptainKush : Osoba na koju se uvijek možete osloniti i uvijek koja će pomoći! Više puta me doveo u svoju xp farmu da "nabijem" levele , jer sam htio par puta nešto enčantati !

Igrače koje sam još upoznao : [B]EREUR ,Shomy,Kustalinho,Amerlolz ako sam nekoga izostavio stvarno izvinite , pisao sam u nervozi -.-[/B] ..

Neki će se pitati "Kako mu nije bilo mrsko pisati ?"
Ne nije mi mrsko , jer mi je toliko bilo stalo do ovog servera , svi su igrači društveni , niko nije odvratan , kada god sam ušao na server , napišem "Pozdrav momci" ili "Jutro momci" , većina napiše jutro , veče , nebitno. Ne znam zašto je administracija ovo uradila kojeg vrata , ne znate koliko pojedinim igračima ovo znači , koliko smo truda uložili ! Ja sam učio njemački i igrao "spleef" event , više puta , ne samo jednom !

Admini de malo razmislite , vratite nam server ! Stvarno smo se trudili i admini na minecraftu su se trudili , ne znate šta ste uradili , samo vas memberi community-a zamrze ovako.Ne znam koji vam je ..

ZABORAVIO SAM NAPISATI , SVI MI SE JAVITE U INBOX KOJI SMO IGRALI NA SERVERU , DA SE DOGOVORIM SA SVIMA VAMA , I DA SE SKUPIMO NA TEAMSPEAKU ZA KOJI DAN U ODREĐENO VRIJEME I DA NAĐEMO SERVER SEBI DA IGRAMO DOK "NEKADAŠNJI" ADMINI NE OTVORE TU ZAJEDNICU ..

Post dobio aplauz od Brix

realno dugo ste i bili, rekao sam ti ja davno nekada šta će i kako će biti 

Svaka cast vezinho,sviju si pojedinacno (Valjda se tako kaze,glava mi puca) pozdravio...A ovi se papaci posvadjali zbog neke gluposti 1000%,ali eto ..
Doowla je napisao/la:
Svaka cast vezinho,sviju si pojedinacno (Valjda se tako kaze,glava mi puca) pozdravio...A ovi se papaci posvadjali zbog neke gluposti 1000%,ali eto ..
Eto uskoro dižu zajednicu , pa ćemo odmah tamo preći , ja sam razočaran nenormlano. :S
ljudi moji sve ce to biti extra,opet cemo se druzit na istom mjestu :DD nadam se sa istom ekipom :) veliki pozz brixu,nedu i berzeku ako cita ovo posto ne znam mu tu nick name :)) i ostalima na g.ba serveru :D
Osobe koje postujem sa servera

Marijo / Marijo4ever

Sjecam se prvog dana igranja sa njim , one kuce na spawnu i kad sam popi****dio kad se server restartovo.
Cijelo vrijeme sam igrao sa njim

Brix

Sta reci ? Zna covjek znanje

Neophyte

Prije komsija na serveru onda admin

St0jke

Posebna prica kao i marijo , dugo sa njm igrao i sa njim Legendary osnovao

fejsal

Covjek s kojim sam se upoznao kad je usao u legendary i od tad sam sa njim stalno igrao .

mrharis

legenda sama za sebe

Srce , kaman shes a lady

Brat od srce / ime zaboravio

Covjek koji je 50000000 miliona puta mjenjao nick uvijek uz mene

Milossavic

Usao u legendary pa je izasao i osnovao knight ali smo ostali u dobrim odnosima , prva osoba koja me je pozvala sebi kad sam usao na server nakon duzeg vremena

Ima vas jos 1000000 ali nemogu se sjetiti jbg

BTW Brix obavezno javi kad bude to novo cudo ocu da igram na njemu

Bitno je da imamo svi lijepa sjećanja na period kad je sve bilo uredu 
yain je napisao/la:
Eto uskoro dižu zajednicu , pa ćemo odmah tamo preći , ja sam razočaran nenormlano. :S
Da,server je down, ali ekipa MC Administracije je jos tu, nismo se bar mi raspali, a kako je i Brix naveo ocekujte novi projekat 
Werdy je napisao/la:
Da,server je down, ali ekipa MC Administracije je jos tu, nismo se bar mi raspali, a kako je i Brix naveo ocekujte novi projekat ;)
Barem je to u redu. :D
A kada bi otprilike mogli očekivati taj novi server ? :D
Bas mi je zao.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.