Nick na serveru mi je bio :
VEZINHO !
E Bože , Bože čitam i ne vjerujem.
Trudio sam se da sa svima uspostavim dobar odnos , svi koji su me upoznali , znaju kakav sam bio , nisam nikada bio odvratan i uvijek sam pomagao memberima , novi memberi koji dođu na server od mene su uvijek dobijali pomoć ako im je bila potrebna.
Stvarno ne znam ko je ovo od administracije uradio , ali znajte da vam ovo nije lijepo , da ovo ovako propadne , pa i gamers.ba zajednica se dizala i
putem majnkrafta isto kao sto se dizala i preko kantera , coda , sokera i tako ..
Admini su stvarno bili pošteni i uvijek su pomagali , ned prvi , zapao sam negdje u divljini , a tek počeo igrati , a kopao i nasao diamonde , iskopam prvi nece ( imao kamenu krampu ) i
ned dođe teleportira se meni , iskopa dao mi krampu da iskopam , ja mu vratio , i na eventima ,
Brix je evente čak sa nama znao igrati , ned nas je uvijek zezao gađao grudvama , pa se neki bunili/ljutili , uvijek mi je bilo sa njima zanimljivo igrati evente , kao što su imali "tačku" na par igrača i samo njih zezali , ali svima nam je to bilo u šali , čak i tim igračima !
Ned : Kada god sam mu se javio , nikada nije ignorisao , uvijek mi je odgovorio.Dizao je svaki dan 5-6 event-a !
Ermin : Sa njim sam 3-4 put ustupio u kontakt , malo smo pričali na teamspeaku , smijali se nekoj djeci ( imaju 10-11 godina ) , pa jednom od njih ned spawnao zombi-e , on govori nemoj , ma plač.
Brix : Sa njim nisam toliko često pričao , jer nikada mi ništa nije trebalo , dok je on bio na serveru
ViTALITYZ : Sa njim nisam stupio ni jednom u kontakt ..
anelcolo ( mislim da je ovako ) : njega nisam ni vidio 2-3 put na serveru , izgleda da ne igramo nikada u isto vrijeme ..
Userking : Mali neki ima 10 - 11 godina , odličan kao igrač , uvijek pomagao , bio na teamspeaku , bio veoma aktivan
Mehobrate : Lik koji mi je prodavao par puta diamonde , koji je prelazio iz fakcija i fakcije , sa mnom , sa kojim sam pravio njegovu farmu i pomagao mu sa materijalima , i njemu je žao sigurno isto kao i meni jer nam ode server.
BERZEK : Osoba koja mi je postala draga za 2 dana , koja mi je dala prostor u svom "dvorcu" takoreći , koji ja imao 3-4 sprata , dao mi svoju XPFarmu , bio je veoma društven , nemam ni jedan njegov kontakt , ako mi neko može dati nešto njegovo , jer stvarno pomagao sam mu , pomagao mi je , a samo smo se 2 dana tako ono "družili" , prije toga sve ja mu prodam diamonda , ili mu nešto prodam i to je to.
Zato ako neko ima neki njegov kontakt , da mi da'ne ako nije problem.
Veca : Kada je počeo tražio je pomoć na public čatu , ja sam mu se javio u pm i pitao šta mu treba , on mi je napisao "spisak" šta mu treba , da bi napravio kuću , i ja sam mu dao nekih boljih materijala , on je to sebi sve lijepo napravio , bio sam tu pomagao sam mu , davao mu nekada diamonde ( s' tim da mi je karticom htio kupovati , ali nisam htio , ako smo drugovi , drugovi smo ! ;D ) , ali kasnije smo se posvađali on je otišao u drugu fakciju , malo se zakačili , i zadnji dan na serveru kupim od njega krampu i odnosi su krenuli na bolje.
Cika : Veoma dobar kao osoba ! Uvijek bio na usluzi i uvijek je htio pomoći.Imao je veoma dobru krampu , koju mi je dao da koristim , jer nisam imao ništa , a našao diamonde , i on mi dao , a to je njegova "glavna" krampa koju je koristio valjda.I ja propao u lavu sa krampom i svom svojom opremom ( za moju opremu me iskreno bolilo ! ) , ali bilo mi krivo , jer sam mu obećao vratiti, tražio sam da mu platim , ali nije on htio.
NOXEZZZ : Prodao mi par puta iteme , na teamspeaku par puta smo prčali , upoznao sam ga odmah na početku , sve što ima htio je prodati , čak i "Dirt" hahahaha
Doowla : Ovaj lik mi je pomogao na početku , prva 2-3 dana kad' sam krenuo , pozvao me u fakciju , odmah sam ušao naaravno , dao mi je iteme , i sve , ja sam sagradio kuću i tako sam krenuo igrati u njegovoj fakciji , sve sam tu sebi napravio i dva druga i ja se odvojimo iz te fakcije , napravimo sebi veliki dvorac i podzemlje , i tu smo živili , mnogi moji prijatelji su dolazili , pokazivao sam , znaju o čemu pričam ..
Poljak : Prijatelj iz reallife , njega sam doveo ovdje na server , zarazio se ovom igrom , isto kao i ja i ne znam stvarno gdje ćemo sada on i ja igrati.
Ronscott2 : Ovo je englez , upoznao sam ga u 1.3.2. , on mi je dao da živim sa njim , kasnije smo izgradili kuću zajedno i ja jednostavno prestao igrati minecraft.Prošlo je [/U]neko vrijeme i ja sam počeo igrati 1.4.2. , i posle 4-5 dana javlja mi se on , registrovao se , ja ga odmah u fakciju pozovem , dam mu mjesto gdje će izgraditi kuću , i kasnije je prešao sa mnom u dvorac i napravili smo svoju fakciju ..
cakanez0r : Bio je često na teamspeaku , pričali smo često , kopali smo 1-2 put , našao mi je lika kod kojeg da kupim "fortune" krampu ..
CaptainKush : Osoba na koju se uvijek možete osloniti i uvijek koja će pomoći! Više puta me doveo u svoju xp farmu da "nabijem" levele , jer sam htio par puta nešto enčantati !
Igrače koje sam još upoznao : [
B]EREUR ,Shomy,Kustalinho,Amerlolz ako sam nekoga izostavio stvarno izvinite , pisao sam u nervozi -.-[/B] ..
Neki će se pitati "Kako mu nije bilo mrsko pisati ?"
Ne nije mi mrsko , jer mi je toliko bilo stalo do ovog servera , svi su igrači društveni , niko nije odvratan , kada god sam ušao na server , napišem "Pozdrav momci" ili "Jutro momci" , većina napiše jutro , veče , nebitno. Ne znam zašto je administracija ovo uradila kojeg vrata , ne znate koliko pojedinim igračima ovo znači , koliko smo truda uložili ! Ja sam učio njemački i igrao "spleef" event , više puta , ne samo jednom !
Admini de malo razmislite , vratite nam server ! Stvarno smo se trudili i admini na minecraftu su se trudili , ne znate šta ste uradili , samo vas memberi community-a zamrze ovako.Ne znam koji vam je ..
ZABORAVIO SAM NAPISATI , SVI MI SE JAVITE U INBOX KOJI SMO IGRALI NA SERVERU , DA SE DOGOVORIM SA SVIMA VAMA , I DA SE SKUPIMO NA TEAMSPEAKU ZA KOJI DAN U ODREĐENO VRIJEME I DA NAĐEMO SERVER SEBI DA IGRAMO DOK "NEKADAŠNJI" ADMINI NE OTVORE TU ZAJEDNICU ..