Ljudi radi neodgovornosti pojedinaca primoran sam da zatvorim projekat GAMERS.ba Minecraft server. Imam već ponudu da držim jedan community, prihvatio sam je. Naravno moja aktivnost na podforumu sa moderatorom(ako ga uopšte i zadržim nakon svega, u prevodu ako mi ga ne skinu) se neće smanjiti, tako i aktivnost na web sajtu. Nažalost, možda nekad kad bude bolja situacija opet dignemo sve na noge do tad se tipkamo preko foruma samo o drugim stvarima. Nakon godinu i više dana primoran sam ovo ugasiti, žao mi je da toliko je vremena propalo, ali drugi to previše iskorištavaju. Ima toliko toga za reći, ali šutit ću, kad sam do sad šutio i dalje ću.
Za one koje zanima, admin ekipa i ja smo još uvijek tu, od nas u skorije vrijeme možete očekivati veliki projekat nas, nismo nikoga sjebali, možete očekivati i server sa naše strane, ovaj put bez ograničenja i stvari koje će nas sputavati u daljnem radu.
Također hvala svima koji su davali potporu našem radu, ali ljudi ovako više neide. Izgleda da neki vole više sebe od ovog communitya.
Cheers.
Vole vas brix, vitality, ned, ermin, digitalac anel i ostatak ekipe.
e: imao sam pristup,za njega nisam znao, neke stvari sam raskrstio sa vlexom ali opet ostaje isto, ne znam šta da vam kaže, ispadoh ja da nabijam hejt, možeš mislit, al eto, sve u svemu smatrajte me glavnim odgovornim kao i do sad.
Za one koje zanima, admin ekipa i ja smo još uvijek tu, od nas u skorije vrijeme možete očekivati veliki projekat nas, nismo nikoga sjebali, možete očekivati i server sa naše strane, ovaj put bez ograničenja i stvari koje će nas sputavati u daljnem radu.
Također hvala svima koji su davali potporu našem radu, ali ljudi ovako više neide. Izgleda da neki vole više sebe od ovog communitya.
Cheers.
Vole vas brix, vitality, ned, ermin, digitalac anel i ostatak ekipe.
e: imao sam pristup,za njega nisam znao, neke stvari sam raskrstio sa vlexom ali opet ostaje isto, ne znam šta da vam kaže, ispadoh ja da nabijam hejt, možeš mislit, al eto, sve u svemu smatrajte me glavnim odgovornim kao i do sad.
...Dodao sam te na Fb,pa ako
...Tolko od mene...